Τηλ. παραγγελίες : Δ-Τετ-Σαβ (9:00 - 18:00) Τρ.-Πεμ.-Παρ (9:00 - 21:00) +30 211 0127921 

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος για αναζήτηση Π.χ ( st886889 ) ή Αυτοκόλλητα τοίχου.

-25%

Ταπετσαρία τοίχου Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά

st721348
24,80 €
18,60 € Έκπτωση 25%
με ΦΠΑ

Η φωτοταπετσαρία με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά θα διακοσμήσει τον τοίχο σας. Θα μεταμορφώσει το χώρο προσθέτοντας χρώματα και στιλ.

Οι φωτοταπετσαρίες με  Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, αποτελούν την πιο έξυπνη αλλά και οικονομική λύση για την διακόσμηση των παιδικών δωματίων, μεταμορφώνοντας ριζικά τον χώρο σας.
Ξεχάστε τις ακρυλικές βλαβερές κόλλες που χρειάζονται για να τοποθετηθεί μια φωτοταπετσαρία με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά. Οι φωτοταπετσαρίες με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, κατασκευάζονται με υλικό που μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με ένα υγρό πανί. Η ποιότητα εκτύπωσης στις φωτοταπετσαρίες μεΡετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, είναι εξαιρετική, με ζωντανά χρώματα που αντέχουν πολύ καιρό, όταν θελήσετε μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε την φωτοταπετσαρία με  Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά. Η φωτοταπετσαρία  με  Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, δεν αφήνει κόλλες και δεν καταστρέφει τον τοίχο.
Αποφύγετε την δέσμευση, όλη την χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος διαδικασία όταν θα θελήσετε να αφαιρέσετε την φωτοταπετσαρία.  Η λεπτή τους υφή που γίνεται ενιαία με τον τοίχο σας, επιτρέπει εκτυπώσεις υψηλής χρωματικής ανάλυσης με αποτέλεσμα την πλέον ρεαλιστική απεικόνιση του θέματος που έχετε επιλέξει. Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα υλικά, έτσι και στις φωτοταπετσαρίες με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία για να αποκτήσετε την δική σας μοναδική φωτοταπετσαρία με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά.
Οι ολοκληρομένες παραστάσεις στις φωτοταπετσαρίες με Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά, ειναι σε θέση να σας καθηλώσουνε με το αισθητικό τους αποτέλεσμα. Επιλέξτε εικόνες εντυπωσιακές που θα μεταμορφώσουν κάθε χώρο και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.
st721348

Συγκεκριμένοι κωδικοί

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Top ↑