Με νεράιδες

Τα παιδικά Τ-shirts με νεράιδες Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με νεράιδες με διαφορετική θεματολογία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες...

Τα παιδικά Τ-shirts με νεράιδες Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με νεράιδες με διαφορετική θεματολογία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Φορέστε ένα παιδικό Τ-shirt με νεράιδες Stickerman και προβάλλετε με μοναδικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο τρόπο το μήνυμά σας στους γύρω σας. Τα T-shirts με νεράιδες Stickerman είναι 100% βαμβακερά και υψηλής αντοχής στο χρόνο.

Οδηγίες για τη συντήρηση των παιδικών T-shirt με νεράιδες  σε άριστη κατάσταση:

  • Κάθε μπλουζάκι μας είναι 100% βαμβακερό και πλένεται άφοβα στο πλυντήριο.
  • Το Stickerman.gr σας εγγυάται την άριστη ποιότητα στο παιδικό t-shirt με νεράιδες αλλά και στο τύπωμά σας.
  • Έτσι θα μπορείτε να πλένεται το t-shirt με νεράιδες στο πλυντήριο (πάντα από την ανάποδή μεριά) βάζοντας τα χρωματιστά στους 30-40 βαθμούς Κελσίου και τα λευκά στους 50-60 βαθμούς ΚελσίουΑποφεύγετε το στεγνωτήριο. Μπορεί να σας καταστρέψει το αγαπημένο σας t-shirt με νεράιδες. Μην πατήσετε το σίδερο πάνω στο τύπωμα. Σιδερώνετε πάντα το t-shirt με νεράιδες γυρίζοντάς το από την ανάποδη μεριά του.
  • Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες συντήρησης τα παιδικά t-shirt με νεράιδες θα είναι πάντα σαν καινούρια.
Περισσότερα

Με νεράιδες Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα