Με σοφά λόγια

Τα Τ-shirts με σοφά λόγια Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με σοφά λόγια για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά και για σας τους ίδιους. Με δια...

Τα Τ-shirts με σοφά λόγια Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με σοφά λόγια για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά και για σας τους ίδιους. Με διαφορετική θεματολογία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Φορέστε ένα Τ-shirt με σοφά λόγια Stickermanκαι προβάλλετε με μοναδικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο τρόπο το μήνυμά σας στους γύρω σας. Τα T-shirts με σοφά λόγια Stickerman είναι 100% βαμβακερά και υψηλής αντοχής στο χρόνο.

Οδηγίες για τη συντήρηση των T-shirt με σοφά λόγια σε άριστη κατάσταση:

  • Κάθε μπλουζάκι μας είναι 100% βαμβακερό και πλένεται άφοβα στο πλυντήριο.
  • Το Stickerman.gr σας εγγυάται την άριστη ποιότητα στο t-shirt με σοφά λόγια αλλά και στο τύπωμά σας.
  • Έτσι θα μπορείτε να πλένεται το t-shirt με σοφά λόγια στο πλυντήριο (πάντα από την ανάποδή μεριά) βάζοντας τα χρωματιστά στους 30-40 βαθμούς Κελσίου και τα λευκά στους 50-60 βαθμούς ΚελσίουΑποφεύγετε το στεγνωτήριο. Μπορεί να σας καταστρέψει το αγαπημένο σας t-shirt με σοφά λόγια. Μην πατήσετε το σίδερο πάνω στο τύπωμα. Σιδερώνετε πάντα το t-shirt με σοφά λόγια γυρίζοντάς το από την ανάποδη μεριά του.
  • Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες συντήρησης τα t-shirt με σοφά λόγια θα είναι πάντα σαν καινούρια.
Περισσότερα

Με σοφά λόγια Υπάρχουν 30 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 30 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 30 αντικείμενα