Με ελληνικά νησιά

Τα Τ-shirts με ελληνικά νησιά Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με ελληνικά νησιά για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά και για σας τους ίδιου...

Τα Τ-shirts με ελληνικά νησιά Stickerman ήρθαν και θα σας εντυπωσιάσουν με την ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. T-shirts με ελληνικά νησιά για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά και για σας τους ίδιους. Με διαφορετική θεματολογία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Φορέστε ένα Τ-shirt με ελληνικά νησιά Stickerman και προβάλλετε με μοναδικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο τρόπο το μήνυμά σας στους γύρω σας. Τα T-shirts με ελληνικά νησιά Stickerman είναι 100% βαμβακερά και υψηλής αντοχής στο χρόνο.

Οδηγίες για τη συντήρηση των T-shirt με ελληνικά νησιά σε άριστη κατάσταση:

  • Κάθε μπλουζάκι μας είναι 100% βαμβακερό και πλένεται άφοβα στο πλυντήριο.
  • Το Stickerman.gr σας εγγυάται την άριστη ποιότητα στο t-shirt με ελληνικά νησιά αλλά και στο τύπωμά σας.
  • Έτσι θα μπορείτε να πλένεται το t-shirt με ελληνικά νησιά στο πλυντήριο (πάντα από την ανάποδή μεριά) βάζοντας τα χρωματιστά στους 30-40 βαθμούς Κελσίου και τα λευκά στους 50-60 βαθμούς ΚελσίουΑποφεύγετε το στεγνωτήριο. Μπορεί να σας καταστρέψει το αγαπημένο σας t-shirt με ελληνικά νησιά. Μην πατήσετε το σίδερο πάνω στο τύπωμα. Σιδερώνετε πάντα το t-shirt με ελληνικά νησιά γυρίζοντάς το από την ανάποδη μεριά του.
  • Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες συντήρησης τα t-shirt με ελληνικά νησιά θα είναι πάντα σαν καινούρια.
Περισσότερα

Με ελληνικά νησιά Υπάρχουν 27 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα