Χειροποίητα

Χειροποίητα διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι από εληνικά χέρια. Δημιουργίες μοναδικές κατασκευασμένες στο σπίτι από ανώνυμους καλλιτέχνες με αγάπη και φροντίδα για τη δουλειά τους. Χειρο...

Χειροποίητα διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι από εληνικά χέρια. Δημιουργίες μοναδικές κατασκευασμένες στο σπίτι από ανώνυμους καλλιτέχνες με αγάπη και φροντίδα για τη δουλειά τους. Χειροποίητα δώρα, χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, χειροποίητα παιδικά διακοσμητικά, ξύλινες χειροποίητες κατασκευές, κατασκευές από γυαλί και ζωγραφιστά διακοσμητικά.

Οι χειροποίητες κατασκευές που θα βρείτε στις σελίδες του Stickerman αποτελούν δημιουργίες κατά παραγγελία και δεν υπάρχει προκατασκευασμένο στοκ. Το χειροποίητο διακοσμητικό που θα αγοράσετε ενδέχεται να έχει κάποια μικρή απόκλιση από το προϊόν όπως θα το δείτε στην φωτογραφία. Αυτό βέβαια είναι που κάνει και τα προϊόντα μας πραγματικά μοναδικά. Δεν προέρχονται από από την Κίνα ή την Ινδία όπου υπάρχει εξαγωγή χειροποίητων διακοσμητικών εργοστασιακού τύπου όμως. Σ' εμάς θα βρείτε μόνο χειροποίητα καλλιτεχνήματα από Ελληνίδες με υλικά και θεματολογία της επιλογής τους.

Αν οι περιγραφές των προϊόντων δεν σας καλύπτουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέριες και για να παραγγείλετε το δικό σας χειροποίητο διακοσμητικό. Οι χρόνοι παράδοσης δεν είναι απόλυτοι κάτι που νομίζουμε ότι είναι κατανοητό.

Περισσότερα

Χειροποίητα Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Χειροποίητα διακοσμητικά

  Χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από Ελληνικά χέρια. Χειροποίητες διακοσμητικές δημιουργίες, μοναδικές, κατασκευασμένες στο σπίτι από ανώνυμες καλλιτέχνιδες με αγάπη και φροντίδα για τη δουλειά τους. Χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι κατασκευασμένα από ξύλο, γιαλύ, χαρτόνι και μέταλλα.

  Οι χειροποίητες διακοσμητικές κατασκευές που θα βρείτε στις σελίδες του Stickerman αποτελούν δημιουργίες κατά παραγγελία και δεν υπάρχει προκατασκευασμένο στοκ. Το χειροποίητο διακοσμητικό για το σπίτι που θα αγοράσετε ενδέχεται να έχει κάποια μικρή απόκλιση από το προϊόν όπως θα το δείτε να εμφανίζεται στην φωτογραφία. Αυτό είναι φυσιολογικό και βέβαια είναι που κάνει και τα προϊόντα μας πραγματικά μοναδικά. Δεν προέρχονται από από την Κίνα ή την Ινδία ή άλλη χώρα όπου υπάρχει εξαγωγή χειροποίητων διακοσμητικών εργοστασιακού όμως τύπου. Στον Stickerman  θα βρείτε μόνο χειροποίητα διακοσμητικά καλλιτεχνήματα από Ελληνίδες με υλικά και θεματολογία της επιλογής τους.

  Αν οι περιγραφές των προϊόντων δεν σας καλύπτουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να παραγγείλετε το δικό σας χειροποίητο διακοσμητικό για το σπίτι. Οι χρόνοι παράδοσης στα χειροποίητα δεν είναι απόλυτοι κάτι που νομίζουμε ότι είναι κατανοητό.

 • Χειροποίητα δώρα

  Χειροποίητα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από Ελληνικά χέρια. Χειροποίητα δώρα, μοναδικά, κατασκευασμένα στο σπίτι από ανώνυμες καλλιτέχνιδες με αγάπη και φροντίδα για τη δουλειά τους. Χειροποίητα δώρα που θα μείνουν για πάντα γιατί βασίζονται στην ευαισθησία και τηνκαλλιτεχνική δημιουργηκότητα του ανθρώπου. Διακοσμητικά δώρα από ξύλο, χαρτί, πέτρα, γυαλί και μέταλλα. 

  Τα χειροποίητα διακοσμητικά δώρα που θα βρείτε στις σελίδες του Stickerman αποτελούν δημιουργίες κατά παραγγελία και δεν υπάρχει προκατασκευασμένο στοκ. Το χειροποίητο διακοσμητικό δώρο που θα αγοράσετε ενδέχεται να έχει κάποια μικρή απόκλιση από το προϊόν όπως θα το δείτε να εμφανίζεται στην φωτογραφία. Αυτό είναι φυσιολογικό και βέβαια είναι που κάνει και τα χειροποίητα δώρα μας πραγματικά μοναδικά. Δεν προέρχονται από από την Κίνα ή την Ινδία ή άλλη χώρα όπου υπάρχει εξαγωγή χειροποίητων διακοσμητικών δώρων εργοστασιακού όμως τύπου. Στον Stickerman  θα βρείτε μόνο χειροποίητα δώρα, διακοσμητικά καλλιτεχνήματα από Ελληνίδες με υλικά και θεματολογία της επιλογής τους.

  Αν οι περιγραφές των προϊόντων δεν σας καλύπτουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να παραγγείλετε το δικό σας χειροποίητο διακοσμητικό δώρο για σας και τους φίλους σας. Οι χρόνοι παράδοσης στα χειροποίητα δώρα δεν είναι απόλυτοι κάτι που νομίζουμε ότι είναι κατανοητό.

 • Χειροποίητα ζωγραφιστά

  Χειροποίητα με ζωγραφιές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να κάνετε το καλύτερο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ζωγραφισμένες κατασκευές με πολύ μεράκι από Ελληνικά χέρια. Χειροποίητα με ζωγραφιές, μοναδικές, κατασκευασμένες στο σπίτι από ανώνυμες καλλιτέχνιδες με αγάπη και φροντίδα για τη δουλειά τους. Χειροποίητα με ζωγραφιές που θα μείνουν για πάντα, γιατί βασίζονται στην ευαισθησία και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του ανθρώπου. Διακοσμητικά δώρα ζωγραφισμένα σε ξύλο, χαρτί, πέτρα, γυαλί και μέταλλα. 

  Τα χειροποίητα με ζωγραφιές που θα βρείτε στις σελίδες του Stickerman αποτελούν δημιουργίες κατά παραγγελία και δεν υπάρχει προκατασκευασμένο στοκ. Το χειροποίητο ζωγραφιά που θα αγοράσετε ενδέχεται να έχει κάποια μικρή απόκλιση από το προϊόν όπως θα το δείτε να εμφανίζεται στην φωτογραφία. Αυτό είναι φυσιολογικό και βέβαια είναι που κάνει και τα χειροποίητα ζωγραφιστά μας πραγματικά μοναδικά. Δεν προέρχονται από από την Κίνα ή την Ινδία ή άλλη χώρα όπου υπάρχει εξαγωγή χειροποίητων διακοσμητικών εργοστασιακού όμως τύπου. Στον Stickerman  θα βρείτε μόνο χειροποίητα ζωγραφιστά, διακοσμητικά καλλιτεχνήματα από Ελληνίδες με υλικά και θεματολογία της επιλογής τους.

  Αν οι περιγραφές των προϊόντων δεν σας καλύπτουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να παραγγείλετε το δικό σας χειροποίητο διακοσμητικό με ζωγραφιά για σας και τους φίλους σας. Οι χρόνοι παράδοσης στα χειροποίητα διακοσμητικά με ζωγραφιές δεν είναι απόλυτοι κάτι που νομίζουμε ότι είναι κατανοητό.