Μαργαρίτες Μεγαλύτερη προβολή

Αυτοκόλλητο με μαργαρίτες

Νέο

Το αυτοκόλλητο αυτοκινήτου με μαργαρίτες θα ομορφύνει το αυτοκίνητο σας και δεν θα περνάει απαρατήρητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,00 €

Άλλες πληροφορίες

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μαργαρίτες, είναι κοντά σας για να ομορφύνουν το αυτοκίνητο σας και να σας αλλάξουν διάθεση. Με τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων μαργαρίτες, μπορείτε απλά, γρήγορα και οικονομικά να αλλάξετε την όψη του αυτοκινήτου σας, ανάλογα με το γούστο σας, αφού έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτοκόλλητων για αυτοκίνητα μαργαρίτες.

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μαργαρίτες, είναι  στην διάθεσή σας με σκοπό να ομορφύνουν και να ανανεώσουν το αυτοκίνητο σας. Χρώματα και σχέδια εντυπωσιακά, σε μικρές, μεγάλες ή υπερμεγέθεις διαστάσεις που θα καταπλήξουν εσάς και του φίλους σας.  Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων μαργαρίτες, είναι ιδανικά για να διακοσμήσουν τις επιφάνειες στα πλαϊνά, στην οροφή, και το καπώ του αυτοκίνητο, όπως επίσης και για να καλύψουν τυχόν ατέλειες στο χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Αν θέλετε πάλι να πρωτοτυπήσετε, διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία, ανεβάστε την, ορίστε τις επιθυμητές διαστάσεις και εμείς θα σας στείλουμε το προσωπικό σας αυτοκόλλητο αυτοκινήτου μαργαρίτες!

Τα αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα μαργαρίτες, είναι  ανθεκτικά στο χρόνο, αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να προκαλούν ζημιά στο αυτοκίνητο σας και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, αφού υπάρχει η δυνατότητα να τα κολλήσετε, να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε εκ νέου.

Πριν τοποθετηθούν τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μαργαρίτες πρέπει:

 • Το αυτοκίνητο να είναι πλυμένο.
 • Για να εξασφαλίσετε μακροζωία στα αυτοκόλλητα, προσπαθήστε να πλένετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας με μαλακό σφουγγάρι.
 • Αν κάποια στιγμή αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα, ενδεχομένως το χρώμα του αυτοκινήτου στο καλυπτόμενο μέρος να είναι πιο έντονο.
 • Μετά την τοποθέτηση, δεν πρέπει να πλυθεί το αυτοκίνητο για 48 ώρες, ενώ δεν πρέπει να είναι φρεσκοβαμμένο ή να έχει πάνω του βερνίκι.
 • Σε 1 μήνα μετά την τοποθέτηση, το αυτοκόλλητο αυτοκινήτου μαργαρίτες, θα έχει εναρμονιστεί πλήρως χρωματικά με το χρώμα του αυτοκινήτου.

Η μεταφορά τους γίνεται σε συσκευασία που δεν επιτρέπει αλλοιώσεις στην ποιότητα.

Κριτικές

grade 
2017-06-30

Απάτη η αγορά μου...καμία σχέση με τις φωτογραφίες

Εξαπατήθηκα....το μέγεθος των λουλουδιών ήτανε από 2 έως 2.5 εκατοστά....αλήθεια γιατί εμφανίζετε τη φωτογραφία αυτή....ΑΠΑΤΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.....

  Γράψτε την κριτική σας !

  Γράψτε μια κριτική

  Αυτοκόλλητο με μαργαρίτες

  Αυτοκόλλητο με μαργαρίτες

  Το αυτοκόλλητο αυτοκινήτου με μαργαρίτες θα ομορφύνει το αυτοκίνητο σας και δεν θα περνάει απαρατήρητο.

  Γράψτε μια κριτική

  30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: