ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 21:00) +30 210 4441809

Τηλ. παραγγελίες : Δ-Τετ-Σαβ (9:00 - 18:00) Τρ.-Πεμ.-Παρ (9:00 - 21:00) +30 210 4441809

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος για αναζήτηση Π.χ ( st886889 ) ή Αυτοκόλλητα τοίχου.

0
Καλάθι 0
Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας

Με την οικονομική κρίση και με την αβεβαιότητα που επικρατεί στις συναλλαγές είναι αποδεδειγμένο ότι όλοι μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, προσέχοντας τι αγοράζουμε και στρεφόμενοι κυρίως στα απαραίτητα πράγματα και σταέιδη πρώτης ανάγκης.

Η Νέα Υόρκη σε φθηνό παραβάν           Παραβάν με ψαράδες           Παραβάν με βράχια

Τα διακοσμητικά λοιπόν είδη είναι εκείνα τα οποία έχουν παραμεριστεί τελευταία κυρίως εξαιτίας του κόστους τους. Είναι λογικό αν κάποιος έχει υπολογίσει να περάσει το μήνα του με ένα συγκεκριμένο ποσό δε θα δώσει όλα τα χρήματα του σπιτιού του για να αγοράσει ένα παραβάν.

        Παραβάν βάρκα          

Εμείς όμως διαθέτουμε μία τεράστια συλλογή από φθηνά παραβάν τα οποία διαθέτουν εντυπωσιακά οικονομικές και προσιτές τιμές. Η τιμή ενός φθηνού παραβάν είναι τέτοια ώστε να μπορούν όλοι να αγοράσουν ένα παραβάν σε μία λογική τιμή να διακοσμήσουν με αυτόν τον τρόπο το σπίτι τους.

φθηνά παραβάν με την Ιταλία

Τα παραβάν αυτά μπορεί να είανι φθηνά αλλά είναι άριστης ποιότητας κατασκευασμάνα με τα καλύτερα υφάσματα και διακοσμημένα με τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες.

φθηνό παραβάν οικολογικό

Αγοράστε ένα φθηνό παρβάν και τολμήστε να κάνετε εσείς πρώτοι αυτό δεν μπορούν οι άλλοι, να χρησιμοποιήσετε δηλαδή ένα φθηνό παραβάν ως διακοσμητικό ή ακόμα και ως ένα επιπλέον γουστόζικο έπιπλο!!

Top ↑