ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 21:00) +30 210 4441809

Τηλ. παραγγελίες : Δ-Τετ-Σαβ (9:00 - 18:00) Τρ.-Πεμ.-Παρ (9:00 - 21:00) +30 210 4441809

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος για αναζήτηση Π.χ ( st886889 ) ή Αυτοκόλλητα τοίχου.

Ένας χώρος ο οποίος συχνά ξεχνάμε να διακοσμήσουμε είναι αυτός της κουζίνας της οικίας μας. Η κουζίνα μας έχει έντονο λειτουργικό ρόλο αλλά επειδή είναι ταυτόχρονα ένας χώρος στον οποίο βρισκόμαστε αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας και επίσης ένας χώρος που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια για να γευματίσει, να κουβεντιάσει και να χαλαρώσει.

μοντέρνα διακόσμηση κουζίνας με αυτοκόλλητα

Συνήθως οι περισσότεροι δεν προτιμούν μια μοντέρνα διακόσμηση κουζίνας, αλλά ένα κλασσικό στυλ με απαλά και γήινα χρώματα, όπως το μπεζ και το καφέ. Ξεφύγετε από τους κλασσικούς αυτούς χρωματισμούς και βάλτε χρώμα και ζωντάνια στην κουζίνα σας!

μοντέρνα διακοσμητικά κουζίνας

Για την μοντέρνα διακόσμηση της κουζίνας επιλέξτε χρωματιστές καρέκλες, χρωματιστά πιάτα, χρωματιστά ποτήρια, χαρτοπετσέτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

μοντέρνα διακόσμηση κουζίνας

Για τη μοντέρνα διακόσμηση της κουζίνας σας χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα για τα ντουλάπια σας και τοποθετήστε στους τοίχους της διακοσμητικά κάδρα και όμορφους διακοσμητικούς πίνακες σε καμβά. Ακόμα μπορείτε να ντύσετε όλο το ψυγείο σας με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο ψυγείου ή και να βάλλετε μία διακοσμητική ταπετσαρία στον ένα τοίχο της κουζίνας σας.

διακόσμηση μοντέρνας κουζίνας

Για να έχετε μια μοντέρνα διακόσμηση κουζίνας τοποθετήστε διακοσμητικά βάζα ή βάζα με πραγματικά λουλούδια ή μικρά φυτά. Όλες αυτές οι αλλαγές στη διακόσμηση της κουζίνας σας θα την αλλάξουν αμέσως την κουζίνα σας και θα την κάνουν έναν τελείως διαφορετικό και μοντέρνο χώρο- ένα πιο ελκυστικό αισθητικά τμήμα του σπιτιού σας.

Top ↑