ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Tαπετσαρία με παγκόσμιο χάρτη

Αν ψάχνετε να βρείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας με έναν τρόπο ξεχωριστό αλλά και δημιουργικό τότε σίγουρα έχουμε μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει! Η ταπετσαρία με τον παγκόσμιο χάρτη είναι μία διαφορετική επιλογή που δεν στοχεύει μόνο στην αισθητική αναβάθμιση ενός δωματίου.

Ταπετσαρία με το stickerman και τη γη

Βάζοντας μία ταπετσαρία με τον παγκόσμιο χάρτη στο παιδικό δωμάτιο θα συνδυάσετε τη διακόσμηση με την μάθηση και τη διασκέδαση. Δημιουργείστε μία νέα αφορμή για παιχνίδι ανάμεσα σε εσάς και το παιδί σας και αρχίστε να του μαθαίνετε σιγά σιγά τα διάφορα μέρη του κόσμου.

Ταπετσαρία με τη γη

Ο χάρτης έχει πάνω τυπωμένα τα ονόματα των χωρών και των ηπείρων, των ωκεανών και των οροσειρών. Έτσι το παιδί σας θα μπορεί να ανατρέχει και μόνο του σε αυτόν για να βρει που βρίσκεται ένα μέρος του κόσμου.

Ταπετσαρία με το χάρτη της γης

Η ταπετσαρία με τον παγκόσμιο χάρτη είναι πολύ εντυπωσιακή σαν εικόνα και μπορεί να τοποθετηθεί κάλλιστα και σε ένα δωμάτιο ενηλίκων.

Ταπετσαρία με παγκόσμιο χάρτη

Η ταπετσαρία με τον παγκόσμιο χάρτη μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο σαλόνι ή την κουζίνα σας, καθώς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι και μπορεί να ταιριάξει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.