ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρία με όψη ξύλου

Όλοι μας έχουμε δει και έχουμε ζηλέψει τις ταπετσαρίες που διαθέτουν  όψη ξύλου. Τις συναντάμε συνήθως σε καφετέριες ή γενικώς σε υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση. Δύσκολα θα δούμε μία ταπετσαρία με όψη ξύλου τοποθετημένη σε ένα σπίτι. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δύσκολα ταιριάζει μία τέτοια ταπετσαρία  σε κάποιο κομμάτι του σπιτιού.

Αυτή η άποψη όμως είναι τελείως λανθασμένη. Αν η ποιότητα της ταπετσαρίας είναι καλή μπορεί όντως να ξεγελάσει κάποιον που δεν γνωρίζει την ύπαρξη της ταπετσαρίας και να πιστέψει ότι σε αυτή τη μεριά υπάρχει ένας ξύλινος τοίχος. Βέβαια η τοποθέτηση μίας  ταπετσαρίας με όψη ξύλου σε οποιαδήποτε γωνία ή τοίχο του σπιτιού μας θέλει μεγάλη προσοχή.

διακοσμητική ταπετσαρία με όψη ξύλου για κάψιμο

Είναι σημαντικό η ταπετσαρία να τοποθετηθεί σωστά ώστε να δώσε το σωστό και το αναμενόμενο αισθητικό αποτέλεσμα. Ακόμα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ταπετσαρία αυτή ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο χολ ή και στο διάδρομο του σπιτιού καθώς χαρίζει ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.