ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρία με πεταλούδες

Οι πεταλούδες υπήρξαν πάντα ένα αγαπημένο θέμα για την τέχνη. Πίνακες, τραγούδια, εικόνες και βίντεο με πεταλούδες αποτυπώνουν την ομορφιά αυτού του ξεχωριστού πλάσματος. Τα εντυπωσιακά χρώματα, οι όμορφες γραμμές και το ιδιαίτερο σχήμα τους  είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν περισσότερο τους ανθρώπους όταν βλέπουν εικόνες με πεταλούδες.

Ταπετσαρία με πεταλούδες

Έτσι οι ταπετσαρίες με πεταλούδες έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του αγοραστικού κοινού  και έχουν ξεχωρίσει. Οι ταπετσαρίες με πεταλούδες έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητές για τα ζωντανά τους χρώματα και την όμορφη απεικόνιση αυτών των ζώων η οποία αποπνέει και έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό.

Ταπετσαρίες με πολύχρωμες πεταλούδες

Μία ταπετσαρία με πεταλούδες μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο σε οποιοδήποτε σημείο μίας οικίας, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο μίας επιχείρησης ασχέτως με το αντικείμενό της.

Ταπετσαρία με πεταλούδες

Σε όποια επιχείρηση και να τοποθετηθεί μία ταπετσαρία με πεταλούδες, σίγουρα θα ομορφύνει το χώρο και θα κάνει καλή εντύπωση τόσο στους πελάτες όσο και στους εργαζόμενους.

Αυτοκόλλητο τοίχου με πεταλούδες και λουλούδι

Επίσης, μία ταπετσαρία με πεταλούδες μπορεί να είναι τόσο μεγάλη ώστε να καλύψετε και τους τέσσερις τοίχους του δωματίου σας, αλλά μπορεί να είναι και μικρότερη , ώστε να είναι κατάλληλη να καλύψει έναν μόνο μικρό τοίχο.