ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρία με θέμα τη βιβλιοθήκη

ταπετσαρίες τοίχου με βιβλιοθήκη

Ακόμα ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για κάνετε πιο κομψό και πιο ελκυστικό το σαλόνι σας? Είναι βέβαιο ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας πλέον αναζητούμε πιο οικονομικές λύσεις από ότι παλαιότερα. Έτσι ακόμα και η διακόσμηση ενός δωματίου του σπιτιού μας έχει πλέον καταντήσει ένα είδος πολυτέλειας. Αυτό όμως δεν ισχύει πάντα.

Με λίγο παραπάνω ψάξιμο από εμάς μπορούμε να βρούμε πάντα οικονομικές αλλά και  ελκυστικές λύσεις. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι ταπετσαρίες με θέμα την βιβλιοθήκη. Η τοποθέτηση μίας ταπετσαρίας με βιβλιοθήκη στο σαλόνι μας μπορεί να αλλάξει όλη την όψη και την αισθητική του σαλονιού. Και βεβαίως οι υπερβολές ποτέ δεν βοηθάνε στη διακόσμηση,

Η ταπετσαρία με θέμα τη βιβλιοθήκη μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού και να έχει ένα μέγεθος φυσιολογικό- όσο δηλαδή και το ύψος και το πλάτος του τοίχου μας. Μία ταπετσαρία με βιβλιοθήκη είναι πάντα μία πολύ όμορφη πινελιά σε ένα σπίτι και επίσης είναι μία οικονομική επιλογή. Μόλις τοποθετήσετε τη συγκεκριμένη ταπετσαρία στο σαλόνι σας θα δείτε πως αυτό θα γίνει τελείως διαφορετικό σε μία μόνο στιγμή!