ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρία με μακουίν

Όλα τα παιδάκια λατρεύουν τα κινούμενα σχέδια και έχουν ως αγαπημένους ήρωες τους ήρωες των παιδικών ταινιών. Φυσικά κάθε χρόνο υπάρχουν νέες  ταινίες με κινούμενα σχέδια και νέοι ήρωες ως πρωταγωνιστές των παραπάνω ταινιών.

αυτοκόλλητα τοίχου με μακουίν

Την εποχή αυτή δεν υπάρχει περισσότερο αγαπημένος ήρωας από το Μακουίν  της γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων «CARS» (ή στα ελληνικά : Αυτοκίνητα). Όλα τα παιδιά της προσχολικής αλλά και της πρώτης σχολικής ηλικίας γνωρίζουν αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων και ξετρελαίνονται με τους ήρωες  της.

Για να ξετρελάνετε τα παιδάκια σας μπορείτε να τοποθετήσετε στο δωμάτιό τους μία ταπετσαρία με κεντρικό ήρωα τον Μακουίν. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών θα δημιουργήσει μία παιχνιδιάρικη και παραμυθένια ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού σας και θα το φωτίσει με τα έντονα και λαμπερά χρώματα.

Η ταπετσαρία με το μακουίν μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς επιθυμείτε κάνοντας τις δικές σας προσθαφαιρέσεις και αλλάζοντας τα χρώματα ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο παιδικό δωμάτιο.