Τηλεφωνικές παραγγελίες : +30 211 0127921

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος για αναζήτηση Π.χ ( st886889 ) ή Αυτοκόλλητα τοίχου.

Stickerman banner 900 x111

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STICKERMAN

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ STICKERMAN ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ. ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ!!

.

.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

 1. 1 ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 50x50cm ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
 2. 2 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
 3. 1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ LAPTOP
 4. 1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΙΧΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Η ιστοσελίδα Stickerman.gr, διενεργεί διαγωνισμό, με τίτλο "Κάνε Like" υπό τους ακόλουθους όρους:

 1. Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 18/03/2015 έως και την 19/04/2015. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή της στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει εκ μέρους του συμμετέχοντος, να συμπληρώσει το όνομα του και το email του, στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού του Stickerman στο Facebook. Ο διαγωνιζόμενος μπαίνει αυτόματα στη διαδικασία της κλήρωσης του διαγωνισμού από τη στιγμή που κάνει "Like".
 3. Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται προωθεί ή ενισχύει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.
 4. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι άνω των 13 ετών.
 5. Στο διαγωνισμό θα αναδειχθούν 4 νικητές που θα κερδίσουν τα δώρα. 
 6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 20/04/2015.
 7. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook με το οποίο θα τους ζητηθεί να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τον Stickerman.
 8. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές ή αν οι νικητές δεν απαντήσουν στην προαναφερόμενη ειδοποίηση εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προσωπικού μηνύματος στο Facebook,  τότε ο Stickerman απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή και το δώρο το κερδίσει ο πρώτος επιλαχών. Αν ούτε αυτός μπορεί να αναβρεθεί ή δεν ανταποκριθεί, το δώρο θα κερδίσει ο δεύτερος επιλαχών κοκ.
 9. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν δύνανται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαγούν με άλλα. Έξοδα αποστολής που σχετίζονται με τη χορήγηση των δώρων βαρύνουν το νικητή.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο διαγωνισμός μας προβάλλεται και από το SaveAndWin.gr, η πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα για να μαθαίνετε πρώτοι τους πιο πρόσφατους και μεγαλύτερους διαγωνισμούς στο διαδύκτιο:

 Διαγωνισμοι με δωρα SaveAndWin

Top ↑