ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Προτάσεις για τη διακόσμηση κουζίνας

Η σύγχρονη αισθητική επιβάλει τη διακόσμηση της κουζίνας με καινούρια υλικά που δεν επιβαρύνουν το χώρο και προσθέτουν αέρα άνεσης κι ευεξίας. Διακόσμησε και εσύ την κουζίνα σου με μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.

Τα αυτοκόλλητα επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών θα μεταμορφώσουν το χώρο με λίγα χρήματα. Το ντύσιμο του ψυγείου ή των ντουλαπιών προσθέτει χρώματα και στιλ ακόμα και σε μικρές κουζίνες. Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα κουζίνας, σας επιτρέπουν να εστιάσετε στο αντικείμενο που θέλετε και να τονίσετε τα σημεία του χώρου που επιθυμείτε.

Μη διστάσετε να συμπεριλάβετε στη διακόσμηση της κουζίνας ένα πίνακα σε καμβά. Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει την αποτύπωση οποιαδήποτε εικόνας πάνω στο ύφασμα. Με οικονομικό τρόπο αλλάζετε την όψη ενός τοίχου της κουζίνας, διαλέγοντας την επιθυμητή διάσταση.
Διακόσμηση κουζίνας με πλακάκια     Αυτοκόλλητα πλακάκια για διακόσμηση κουζίνας      Πίνακας για τη διακόσμηση κουζίνας

Πίνακες με Φαγητά               |              Διακόσμηση κουζίνας               |               Μοντέρνα διακόσμηση              |             Toner Lexmark