ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Αυτοκόλλητα τοίχου με τοπία

Τα αυτοκόλλητα τοίχου με τοπία αρμόζουν σε κάθε περίσταση και διακόσμηση. Αναζωογονούν την ψυχολογία και διαμορφώνουν τον χώρο σε κάτι οικείο και φυσικό. Ταιριάζουν σε minimal διακοσμήσεις επαγγελματικών ή και προσωπικών χώρων. Ένα σαλόνι μπορεί να διαμορφωθεί εντελώς με τη τοποθέτηση αυτοκόλλητων τοίχου με τοπία, καθώς θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη και θα τον χαλαρώσουν δίνοντας του την αίσθηση ότι βρίσκεται στη φύση. Τα αυτοκόλλητα τοίχου με τοπία έχουν αποτυπωμένα επάνω τους όλη την ομορφιά και τη μαγεία των φυσικών τοπίων. Υπέροχα Λουλούδια και δέντρα θα κοσμήσουν τους τοίχους σας και θα απογειώσουν τον χώρο σας. Στον stickerman θα τα βρείτε σε απίθανες τιμές και σε ότι διαστάσεις επιθυμείτε εσείς!

Το αυτοκόλλητο τοίχου δέντρο με ζωάκια είναι ένα υπέροχο αυτοκόλλητο τοίχου για το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας. Θα γεμίσει χαρούμενες νότες το δωμάτιο, θα κάνει το παιδί σας να αγαπήσει και άλλο τη φύση και θα γεμίσει με χρώματα τις ημέρες του.

Αυτοκόλλητα τοίχου Δέντρο με ζωάκια

Τα αυτοκόλλητα τοίχου nature θα αναδείξουν ένα ρομαντικό διακοσμημένο δωμάτιο και θα αποδώσουν minimal νότες. Αποτυπώνουν ζωγραφισμένα λουλούδια σε ασπρόμαυρους τόνους κάτι που συνδυάζεται με οποιοδήποτε χρώμα τοίχου και αν έχετε.

Αυτοκόλλητα τοίχου nature

Το αυτοκόλλητο τοίχου flower θα σας κάνουν να αισθανθείτε πως ζείτε ανάμεσα σε αυτά τα λουλούδια καθώς είναι αποτυπωμένα με 3D σχεδίαση. Ιδανικό για το σαλόνι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο . Ταιριάζει με κάθε είδους διακόσμηση και κάθε υπάρχουσα ταπετσαρία τοίχου που μπορεί να προϋπάρχει στον τοίχο σας.

Αυτοκόλλητα τοίχου flowers