ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες παιδικού δωματίου

Θέλετε να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο ? Επιθυμείτε να το μετατρέψετε σε ένα μαγικό χώρο αλλά ταυτόχρονα να μη χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρο το χώρο και να δαπανήσετε αστρονομικά ποσά ? Η λύση είναι να επενδύσετε στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

πίνακες παιδικού δωματίου με κορίτσια

Είναι ένας απόλυτα οικονομικός και μοντέρνος τρόπος να αλλάξετε αλλά και να αναβαθμίσετε αισθητικά το συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικούς πίνακες παιδικού δωματίου σε πολλά μέρη του δωματίου.

πίνακες παιδικού δωματίου με πλανήτες

Στην πόρτα του δωματίου, πάνω από την παιδική κούνια, πάνω από το παιδικό κρεβάτι ή σε όποιο άλλο μέρους του τοίχου επιθυμείτε. Υπάρχει πολλοί μεγάλη ποικιλία θεμάτων, χρωμάτων αλλά και μεγεθών από τα οποία μπορεί να αποτελούνται οι πίνακες παιδικού δωματίου.

πίνακες παιδικού δωματίου με το φεγγάρι

Μπορείτε να διαλέξετε ένα μεγάλο πίνακα παιδικού δωματίου, πολλούς μικρούς με διαφορετικά θέματα ή ακόμα και ένα θέμα που μπορεί να χωρίζετε σε περισσότερους μικρότερους πίνακες.

πίνακας παιδικού δωματίου με δέντρο

Ακόμα μπορείτε να διαλέξετε έναν πίνακα που θα αναγράφει το όνομα του παιδιού σας ή ακόμα και να έχει μία φωτογραφία του ή όλης της οικογένειας. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι πολλοί, το ίδιο και οι προτάσεις που υπάρχουν.

πίνακας παιδικού δωματίου με αερόστατο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε εύκολα κάποιον πίνακα παιδικού δωματίου που να ταιριάζει στο δικό σας παιδικό δωμάτιο και στην αισθητική του. Έτσι θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε εύκολα και οικονομικά το παιδικό δωμάτιο!