ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες κρεβατοκάμαρας

Οι πίνακες σε καμβά απότελούν ίσως την καλύτερη λύση για την διακόσμηση μιας κρεβατοκάμαρας. Οι πίνακες κρεβατοκάμαρας συνήθως έχουν πολύ προσωπικό στιλ και προβάλουν τον συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου.

Ο τοίχος πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεβατοκάμαρα. Εκεί αποτυπώνεται το ύφος ολόκληρου του δωματίου. Και οι πίνακες κρεβατοκάμαρας μπορούν να σας καλύψουν απόλυτα. Το χαμηλό κόστος τους επιτρέπει το ντύσιμο μεγάλου κομματιού του τοίχου που πολλές φορές φτάνει τα όρια του κρεβατιού.

Η θεματολογία τους ποικίλει ανάλογα με τη διάθεση και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Στους πίνακες κρεβατοκάμαρας που βλέπετε παρακάτω έχουμε καλύψει δειγματοληπτικά 4 μεγάλες κατηγορίες.

πίνακας κρεβατοκάμαρας με ζωγραφιά

Οι ζωγραφιές είναι η πρώτη μεγάλη κατηγορία για πίνακες σε κρεβατοκάμαρες. Σχέδια μοντέρνα όπως το παραπάνω ή σχέδια κλασσικά από διάσημους ζωγράφους μπορούν να αποτυπωθούν σε ένα πίνακα σε καμβά για κρεβατοκάμαρα.

πίνακας κρεβατοκάμαρας με νούφαρα

Λουλούδια και φυσικά τοπία αποτελούν μια άλλη κατηγορία προτιμήσεων για πίνακες σε κρεβατοκάμαρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία με τα αγαπημένα σας λουλούδια και να δημιουργήσετε τον δικό σας πίνακα σε καμβά, που θα στολίζει αποκλειστικά την δική σας κρεβατοκάμαρα.

μονόχρωμος πίνακας κρεβατοκάμαρας

Οι ψηφιακές δημιουργίες αποτελούν άλλη μία κατηγορία που από μόνη της μπορεί να καλύψει όλα τα στιλ. Οι δημιουργίες μέσω προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν έχουν όρια ούτε στις χρωματικές συνθέσεις ούτε στο περιεχόμενο. Είναι σαν αποτυπώνεις την φαντασία σου σε μια φωτογραφία, και μετά να την μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα σου μέσα από ένα πίνακα σε καμβά.

αισθησιακός πίνακας σε κραβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί τον προσωπικό χώρο του κάθε ανθρώπου και έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει. Βέβαια ο παραπάνω πίνακας κρεβατοκάμαρας μπορεί να μην εφράζει τους περισσότερους, αλλά αποτελεί ένα δείγμα για το ύφος που θα μπορούσε να έχει μια κρεβατοκάμαρα. Αν σας φαίνεται υπερβολική μπορείτε να φτιάξετε ένα πίνακα από δική σας φωτογραφία ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

Στον Stickerman μπορούμε να μεταφέρουμε σε πίνακα κρεβατοκάμαρας οποιαδήποτε φωτογραφία αρκεί φυσικά να είναι υψηλής ανάλυσης. Ο πίνακας μπορεί να αποτελείται και από κολάζ φωτογραφιών, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Ανεβάστε τη φωτογραφίες σας με την εφαρμογή που βα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και δέστε πως θα είναι ο πίνακας σας στην διάσταση που επιθυμείτε.