ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πλακάκια κουζίνας μονόχρωμα


Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)

Δώστε χρώμα στη ζωή σας και στα πλακάκια της κουζίνας σας.. Αν έχουν φθαρεί από το χρόνο και από τα άλατα ή απλά θέλετε να αλλάξετε χρώμα στο χώρο σας, προτιμήστε τα μονόχρωμα αυτοκόλλητα για τα πλακάκια της κουζίνας σας. 

Προτιμήστε όποιο χρώμα ταιριάζει στη διακόσμηση σας και στη διάθεση σας από τη πλούσια συλλογή που διαθέτουμε στο stickerman.gr 

Το μαγικό με τα αυτοκόλλητα για τα πλακάκια της κουζίνας σας είναι ότι μπορείτε να δώσετε όποιο σχηματισμό θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε χρώματα και να παίξετε με τους σχηματισμούς, ώστε να δώσετε μια μοντέρνα αισθητική στην κουζίνα σας.

Αν είστε πιο κλασσικός τύπος, επιλέξτε μαύρα ή γκρι αυτοκόλλητα για τα πλακάκια της κουζίνας σας, θα κάνουν το χώρο σας πιο σικ.

Τα αυτοκόλλητα για τα πλακάκια της κουζίνας σας μπορούν να προσαρμοστούν σε όποια διάσταση επιθυμείτε χωρίς να χάσουν το παραμικρό στην ποιότητα της εκτύπωσης. 

Η τοποθέτηση τους είναι πανεύκολη, πάρτε εσείς τις διαστάσεις και τη ποσότητα που χρειάζεστε και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στο stickerman.gr. Θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για την καθαριότητα τους, αλλά και θα είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε αν κάποτε θελήσετε να τα αφαιρέσετε.