ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Διακόσμηση ιατρείου

Η αίσθηση της καθαριότητας των χώρων είναι ένας σημαντικός παράγοντας και σ’ αυτό θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτεροι βαρύτητα. Είναι αδιανόητο για ένα ιατρείο να μην τονίζεται η καθαριότητα  των χώρων του. Φροντίζουμε, τα δάπεδα και οι τοίχοι να δίνουν έντονα την αίσθηση όταν είναι καθαρά. Υπάρχει έτσι το κίνητρο για συνεχή διατήρηση της καθαριότητας. Η άλλη αίσθηση η οποία θα πρέπει να υπάρχει είναι η ηρεμία. Είναι βασική μας μέριμνα στο χώρο του ιατρείου να υπάρχει ηρεμία και οποιοδήποτε θόρυβος, με ειδικές μονώσεις, να μένει έξω χωρίς να ενοχλούνται οι ασθενείς.

Βασική μας αρχή είναι η εξασφάλιση για τον πελάτη μιας άριστης σχέσης μεταξύ κόστους και αποτελέσματος. Προσαρμοζόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες του  δερματολόγου και σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των πελατών, δημιουργούμε πρωτότυπα σχέδια με μοναδικό διακοσμητικό design και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δουλεύουμε με μια μεγάλη ποικιλία υλικών για τα οποία η επιλογή γίνεται από τον ενδιαφερόμενο πελάτη  και χρησιμοποιούνται αφού ελεγχθεί η καταλληλότητα τους  έτσι ώστε να μην υπάρξουν αποκλείσεις στον προϋπολογισμό του κόστους για την ανακαίνιση.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δώσουμε πρωτότυπες και αποτελεσματικές λύσεις στον πελάτη  έτσι ώστε να αποφασίσει για την πιο σωστή επιλογή χωρίς άσκοπα έξοδα.    

Έχοντας ως βάση τα παραπάνω καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Ένα πολυχώρο ομορφιάς και περιποίησης, με καταξιωμένους γιατρούς στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Με τη χρήση της τεχνολογίας και γνώσεις ιατρικές κατασκευάσαμε ένα τεχνολογικό ιατρικό μοντέλο που να καλύπτει όλα τα θέματα ομορφιάς, από τα πιο εύκολα μέχρι τα πιο δύσκολα περιστατικά  που αφορούν δερματικές ασθένειες.

διακόσμηση ιατρείου   Diakosmhsh iatreiou
Ενεχυροδανειστήρια Αθήνα          |          Πίνακες σε καμβά          |         Αυτοκόλλητα τοίχου