ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Αυτοκόλλητα Ψυγείου μονόχρωμα


Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)

Το κλασσικό άσπρο του ψυγείου σας μπορεί να μην ταιριάζει πλέον στην κουζίνα σας ή απλά να θέλετε να δώσετε μια πιο μοντέρνα και φωτεινή αίσθηση στην πιο χρηστική συσκευή αυτού του χώρου. 

Στο stickerman.gr θα βρείτε μια συλλογή μονόχρωμων αυτοκόλλητων ψυγείου. Το μαύρο αυτοκόλλητο ψυγείου θα αποδώσει στο ακέραιο μια κλασσική διακόσμηση. Το κόκκινο που πάντα ξεσηκώνει τις αισθήσεις θα σας παροτρύνει να ξυπνάτε με κέφι καθώς ετοιμάζετε τον καφέ σας.

Το μόνο που έχτε να κάνετε είναι να διαλέξετε χρώμα από τη μονόχρωμη συλλογή μας και μετά να μετρήσετε τις διαστάσεις του ψυγείου σας. Κάθε αυτοκόλλητο ψυγείου μπορεί να προσαρμοστεί στις διαστάσεις που επιθυμείτε χωρίς να χάσει στο ελάχιστο την ποιότητα της εκτύπωσης.

Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα ψυγείου τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και είναι φτιαγμένα με υλικά που σέβονται την οικοσκευή σας.  Αν κάποτε θελήσετε να αλλάξετε ή απλά να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο είναι εύκολη η διαδικασία αφαίρεσης του, χωρίς να αφήνει ίχνη από κόλλα ή χρώμα.

Οι πελάτες μας στο stickerman.gr μαρτυρούν πόσο άλλαξε ο χώρος της κουζίνας τους από αυτήν την ιδέα , ενός αυτοκόλλητου για το ψυγείο τους