ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ανανέωσε το Υπνοδωμάτιο σου ΧΩΡΙΣ Βάψιμο

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά που μπαίνετε στο υπνοδωμάτιό σας; Αν τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα τότε ίσως ήρθε η ώρα για ανανέωση. Σίγουρα με την λέξη ανανέωση σας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό να βάψετε τους τοίχους και να αγοράσετε νέα έπιπλα. Δεν είναι απαραίτητο πράγμα να κάνετε ολοκληρωτική ανακαίνιση στο δωμάτιό σας για να δείξει ανανεωμένο. Ξεχάστε το βάψιμο. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε τόσο κόπο αφου υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Πάμε να δούμε 3 τρόπους να ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα το υπνοδωμάτιο σας χωρις βαψιμο.

• Ταπετσαρία

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας, είτε σε όλο το υπνοδωμάτιο είτε σε έναν μόνο τοίχο, θα κάνει τον χώρο σας διαφορετικό και στιλάτο. Πολλοί το προτιμούν απο το βάψιμο μιας και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και γρήγορα ενω υπάρχουν σχέδια για όλα τα γούστα. Υπάρχουν ταπετσαρίες με ήσυχα χρώματα, με έντονα χρώματα, με μοτίβα και σχέδια.
Για παράδειγμα, ίσως ο πιο σημαντικός τοίχος σε ένα υπνοδωμάτιο είναι αυτός που αντικρίζεις μπαίνοντας. Θα μπορούσατε λοιπον να τον κάνετε το πιο δυνατό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου δίνοντας του μια ζεστασιά.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε επιλέγοντας μια ταπετσαρία με έντονο χρώμα (πχ, πορτοκαλί, καφέ) είτε επιλέγοντας μια ταπετσαρία απομίμησης ξύλου.
Μια άλλη επιλογή είναι, αν έχετε ένα απλό κρέβατι και μίνιμαλ έπιπλα, να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία με ρίγες έτσι ώστε να ενισχυθεί η γεωμετρία του χώρου.
Πάρτε μερικές ιδέες ΕΔΩ

• Πίνακες

Αρκετοί θεωρούν λανθασμένα πως οι πίνακες είναι κυριώς για το σαλόνι. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει αφου ένας πίνακας προσδίδει αρκετά στην διακόσμηση του εκάστοτε χώρου. Σε έναν μεγάλο τοίχο, όπως είναι συνήθως εκείνος πάνω απο το προσκεφάλι μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν πίνακα μόνο και να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου ενω αντίθετα σε μικρότερους τοίχους τοποθετούμε πολύ μικρότερα κάδρα. Μια πολυ καλή ιδέα είναι να κρεμάσετε έναν τρίπτυχο πίνακα και να καλύψετε με αυτον τον τρόπο έναν τοίχο πανεύκολα και με απίστευτο αισθητικό αποτέλεσμα.
Μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμους πίνακες ή με έντονα σχέδια ανάλογα με τη διάθεση και το γούστο σας. Συνήθως οι πίνακες με τοπία και φύση, είναι αυτοί που φέρνουν αρμονία στον χώρο.
Πάρτε μερικές ιδέες ΕΔΩ

• Διακοσμητικά στοιχεία

Η ανανέωση του χώρου δεν σήμαινει απαραίτητα πως πρέπει να βάψετε, να αλλάξετε έπιπλα ή να αλλάξετε εντελώς τον χώρο. Με την προσθήκη δυο τριων διακοσμητικών στοιχείων, τόσο ο χώρος, οσο και η διάθεση σας θα ανανεωθεί.
Μια πολυ καλή ιδέα είναι η τοποθέτηση ρολοκουρτίνας. Οι ρολοκουρτίνες- ρόλερ είναι μια μοντέρνα εναλλακτική λύση και αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια ενω μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στον τοίχο. Υπάρχουν πολλά σχέδια να επιλέξετε, είτε μοτίβα είτε λουλούδια είτε μονόχρωμα.
Πάρτε μερικές ιδέες ΕΔΩ

Βέβαια είτε σε συνδυασμό με τις ρολοκουρτίνες είτε όχι μια πολυ καλή ιδέα είναι ένα παραβαν στο υπνοδωμάτιο. Το παραβάν μπορεί να διαχωρίσει έναν ενιαίο χώρο δημιουργώντας την ψευδαίσθηση, ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Επίσης μπορείτε να το ανοιγοκλείνετε ανάλογα τις ανάγκες σας ή να παραμένει ανοιχτό δημιουργώντας έναν μικρό χώρο για να αλλάζετε ή να ετοιμάζεστε.
Πάρτε μερικές ιδέες ΕΔΩ