ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Προτάσεις παιδικού δωματίου με ταπετσαρίες

Προτάσεις παιδικού δωματίου με ταπετσαρίες

Οι παιδικές ταπετσαρίες δε βελτιώνουν μόνο την εμφάνιση του δωματίου, δεν είναι μόνο λειτουργικές για ποικίλους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω αλλά βοηθάνε και στη ψυχολογία των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα:


Ένα παιδικό δωμάτιο με περισσότερα χρώματα αποτελεί ένας αγαπημένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους παρά ένα άτονο με λίγα χρώματα ή σχέδια παιδικό δωμάτιο. Στον stickerman μπορείτε να βρείτε πολλές παιδικές ταπετσαρίες σε μοναδικές τιμές,  που θα δώσουν άπειρη ενέργεια αλλά και ηρεμία ταυτόχρονα στα παιδιά σας. Η ταπετσαρία με τον νυχτερινό ουρανό είναι η ιδανική παιδική ταπετσαρία για τους πιο ζωηρούς μικρούς μας φίλους καθώς εκπέμπει μια ηρεμία και γαλήνη λόγω χρωμάτων αλλά και σχεδίων

Όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι των παιδικών ταπετσαριών: Οι παιδικές ταπετσαρίες μπορούν να σας γλυτώσουν από άσκοπα έξοδα με βαφές τοίχου από πιθανούς λεκέδες που κάνουν τα παιδιά σε αυτούς. Στον stickerman θα βρείτε τόσο οικονομικές παιδικές ταπετσαρίες που θα θέλετε να τις αλλάζετε κάθε βδομάδα !

Η ταπετσαρία με τον ζωολογικό κήπο θα σας λύσει τα χέρια αφού και σε αυτή να ζωγραφίσει το παιδί/α σας δε θα φανεί τίποτα εξαιτίας των ποικίλων χρωμάτων και σχεδίων που κυριαρχούν επάνω της.

Τέλος μπορείτε να επιλέξετε από τι υλικό θα φτιαχτεί. Οι επιλογές είναι από βινύλιο ή υφασμάτινη. Αυτά τα προνόμια μόνο στον stickerman !