ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Tαπετσαρία με πέτρες

Η ταπετσαρία με τις πέτρες αποτελεί μία διαφορετική πρόταση για όσους τολμούν να διαφοροποιηθούν και να ξεφύγουν από την κλασσική διακόσμηση.

σπίτια σε ταπετσαρία τοίχου με πέτρες

Η εικόνα που δημιουργείται είναι πολύ όμορφη και πολύ μοντέρνα. Η πέτρα είναι ένα υλικό που πάντα δίνει έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στη διακόσμηση. Έτσι μία ταπετσαρία με πέτρες μπορεί να μπει σε έναν τοίχο στο σαλόνι σας ή ακόμα και σε έναν τοίχο στην κρεβατοκάμαρα σας.

ταπετσαρίες τοίχων με πέτρες

Τα ουδέτερα χρώματα της βοηθούν στο να συνδυαστεί η ταπετσαρία με το υπόλοιπο του δωματίου που θα τοποθετηθεί. Για τους ακόμα πιο ανατρεπτικούς υπάρχει και η εξής πρόταση: ντύστε το δωμάτιο σας ολόκληρο με την ταπετσαρία τοίχου με πέτρες! Η εικόνα που θα δημιουργηθεί θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από το να ντύσετε με αυτήν έναν μόνο τοίχο.

ταπετσαρία τοίχου με πέτρες

Η ταπετσαρία τοίχου με πέτρες χρησιμοποιείται επίσης συχνά για να ντύσει το εσωτερικό διαφόρων επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με το χώρο της διασκέδασης. Η εικόνα αυτή της ταπετσαρίας δίνει άμεσα έναν μοντέρνο αλλά και ρομαντικό τόνο στο εσωτερικό του χώρου που τοποθετείται, για αυτό και είναι μία λύση που χρησιμοποιούν συχνά πολλοί επιχειρηματίες.