ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες με άλογα

Είτε είστε λάτρεις των ζώων είτε όχι σίγουρα θα συμφωνήσετε και εσείς ότι οι πίνακες με τα ζώα αποτελούν μία πολύ ιδιαίτερη πινελιά σε ένα χώρο. Όλοι οι πίνακες με ζωάκια είναι όμορφοι αλλά οι πίνακες με τα άλογα είναι πραγματικά κάτι το διαφορετικό.

Πίνακες με άλογα

Ένας πίνακας με άλογο χαρίζει μία διαφορετική αισθητική απόλαυση όταν τα παρατηρείς. Τα ζώα αυτά εκπέμπουν μία μαγεία διαφορετική από τα άλλα ζώα καθώς συνήθως συμβολίζουν για τον άνθρωπο την ανεξαρτησία και την ελευθερία.

Πίνακας με άλογο

Έτσι διαλέγοντας κάποιον πίνακα με θέμα τα άλογα και τοποθετώντας τον στο σαλόνι σας, ίσως βρείτε αυτό το κάτι που έλειπε στο χώρο σας.

Πίνακας με άλογα

Οι πίνακες με άλογα μπορεί να απεικονίζουν μία αγέλη αλόγων, ένα μοναχικό άλογο είτε άλογα με ανθρώπους. Όποιο και να είναι το περιεχόμενο της εικόνας οι πίνακες με άλογα είναι μαγευτικοί και ιδιαίτεροι.

Πίνακας σε καμβά με ζέβρες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς πίνακες με άλογα για διάφορα μέρη του σπιτιού σας ή μπορείτε και στον ίδιο χώρο, για παράδειγμα στο παιδικό δωμάτιο να κρεμάσετε πολλούς και να κάνετε συλλογή από πίνακες με άλογα.