ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες με ποδήλατα

Η εικόνα ενός ποδηλάτου πάντα θα μας φέρνει στο νου τις πιο αθώες και χαρούμενες παιδικές μας αναμνήσεις. Η εικόνα αυτή πάντα θα μας συγκινεί και θα ξυπνά στη μνήμη μας όμορφες εποχές. Το ποδήλατο έτσι είναι ένα θέμα που πρωτοστατεί στην τέχνη καθώς χρησιμοποιείται πολύ συχνά τόσο στη ζωγραφική όσο και στην διακόσμηση γενικότερα.

πίνακες σε καμβά με ποδήλατα

Οι πίνακες με τα ποδήλατα αποπνέουν έναν γνήσιο ρομαντισμό θυμίζοντας την αθωότητα της παιδικής ηλικίας. Επίσης οι πίνακες με ποδήλατα πολύ συχνά χρησιμοποιούνται στην ρετρό και vintage διακόσμηση. Όποιο και να είναι όμως το στυλ διακόσμησης του σπιτιού σας ένας πίνακας με ποδήλατα μπορεί να ενσωματωθεί οπουδήποτε και να ακολουθήσει οποιοδήποτε στυλ.

μονόπτυχος πίνακας με ποδήλατα

Έτσι οι πίνακες με ποδήλατα μπορούν να μπουν τόσο σε ένα παιδικό δωμάτιο όσο και στην κουζίνα της οικίας μας. Μπορούν να διακοσμήσουν την είσοδο του σπιτιού μας αλλά και το μπαλκόνι μας. Οι πίνακες αυτοί προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ατόμου και έτσι μπορείτε να τους παραγγείλετε σε ότι διαστάσεις εσείς προτιμάτε!