ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες τοίχου

Οι ταπετσαρίες τοίχου παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία ενός ανθρώπου όσο αδιανόητο και αν ακούγεται. Σκεφτείτε ένα δωμάτιο-χώρο άτονο και άχρωμο σε αντίθεση με έναν χώρο μέσα στο χρώμα τα σχέδια και τα μοτίβα. Ποια θα ήταν άραγε τα συναισθήματα? Η απάντηση είναι σαφώς αδιάφορη για τον πρώτο χώρο και πιο ελυκστική για τον δεύτερο χώρο με τα  χρώματα. Ως γνωστό η ψυχολογία μας παίζει μεγάλο ρόλο στη καθημερινότητα μας στις επιτυχίες της δουλειάς μας, τα προσωπικά μας και γενικά κάθε τι που απαρτίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Πως βελτιώνεται όμως ασυνείδητα η ψυχολογία μας χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ? Με τη διακόσμηση των χώρων που περνάμε τις περισσότερες ώρες μας. Οι χώροι αυτοί επιβάλλεται να είναι διακοσμημένοι με χαρούμενα και ζωντανά χρώματα καθώς αυτά επιδρούν θετικά στη ψυχολογία μας. Στον stickerman σας δίνουμε τη λύση στο πιάτο! Θα βρείτε πολλά φρέσκα και με μοναδικές τιμές σχέδια από ταπετσαρίες τοίχου που θα ζωντανέψουν τους τοίχους αλλά και τη ψυχολογία σας φέρνοντας σας έτσι την ευημερία στη ζωή !

Ακολουθούν κάποια επιλεκτικά παραδείγματα για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία αρχιτεκτονικής (οπού καταναλώνεται πολύς χρόνος σε αυτά)

Η ταπετσαρία τοίχου με το άγριο τριαντάφυλλο είναι από τις πιο όμορφες ταπετσαρίες τοίχου που διαθέτει ο stickerman

Ταπετσαρία Άγριο τριαντάφυλλο

Τι πιο αρχιτεκτονικό, artistic και minimal από μια ταπετσαρία τοίχου με γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα? Η ταπετσαρία τοίχου με μοτίβο χρωματιστά τρίγωνα θα αναδείξει τον αρχιτεκτονικό σας χώρο !

Ταπετσαρία τοίχου με Μοτίβο Χρωματιστά Τρίγωνα