ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρία με ζώα

Οι ταπετσαρίες με ζώα είναι εξαιρετικές ταπετσαρίες τοίχου για τον επαγγελματικό σας χώρο ( κτηνιατρείο ) ή ακόμα και για το σπίτι σας καθώς προσδίδουν μια πιο ευχάριστη και παιχνιδιάρικη νότα ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν και αξεπέραστο στυλ. Οι ταπετσαρίες με ζώα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως διακόσμηση τοίχου σε ένα παιδικό δωμάτιο. Το παιδί σας θα λατρέψει μέσα από αυτές τα ζώα ακόμα πιο πολύ. Αλώστε μη ξεχνάμε το να είναι κανείς φιλόζωος ειδικά στις μέρες μας χρήζει μεγάλης σημασίας!

Η ταπετσαρία τοίχου με dog with leaf θα κοσμήσει εξαιρετικά το κτηνιατρείο σας και θα διώχνει κάθε άγχος από τους ιδιοκτήτες των μικρών(ή και μεγάλων) αγαπημένων μας φίλων χάρη στη χαριτωμένη φατσούλα ενός σκύλου που είναι αποτυπωμένη επάνω της!

Ταπετσαρία τοίχου Με Dog With Leaf

Η ταπετσαρία τοίχου με τροπικά ψάρια είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος να διακοσμήσει κανείς το σαλόνι του καθώς πέρα από τσαχπινιά και στυλ, χαλαρώνει και δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο βυθό μέσα ( ω ναι! Τόσο αληθοφανής!) Θα τη βρεις στον stickerman σε απίθανη τιμή!

Ταπετσαρία τοίχου Τροπικά ψάρια

Η ταπετσαρία τοίχου δάσους με ζωάκια είναι η πιο χαριτωμένη ταπετσαρία τοίχου που διαθέτει ο stickerman για παιδικά δωμάτια ( και όχι μόνο) ! Τα παιδιά σας θα λατρέψουν τη ταπετσαρία αυτή και θα θέλουν να περνάνε την ώρα τους συνέχεια στο δωμάτιο τους! Τι πιο βολικό για κάθε γονιό που θέλει να βλέπει το παιδί του ήσυχο και να διαβάζει;

Ταπετσαρία τοίχου Δάσος με Ζώακια