ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακας σε καμβά με μουσική

Οι πίνακες σε καμβά με μουσική αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης ενός δωματίου και όχι μόνο. Είναι γεμάτοι με χρώματα και δημιουργούν σε όσους τους παρατηρούν καλλιτεχνικές ανησυχίες ενώ παράλληλα τους ηρεμούν θυμίζοντας τους αγαπημένα τους τραγούδια ή τραγουδιστές. Στον stickerman θα βρες μεγάλη ποικιλία σε πίνακες από καμβά με μουσική για να διακοσμήσεις τον χώρο σου σε εκπληκτικές τιμές.

Ο πίνακας σε καμβά rem είναι από τα πιο ιδιαίτερα και vintage κομμάτια που διαθέτει ο stickerman, αποτυπώνοντας επάνω μια ανεπανάληπτη φωτογραφία του συγκροτήματος rem. Μπορεί να απογειώσει ένα ροκ διακοσμημένο δωμάτιο και να φέρει την ισορροπία χάρη στα ήρεμα αλλά παράλληλα ζεστά χρώματα που διαθέτει.

Πίνακας σε καμβά REΜ

Ο πίνακας σε καμβά fuckadelic wallpaper θα ανανεώσει τον χώρο σας. Συστήνεται για minimal διακοσμήσεις με τάση προς μια ξέφρενη διάθεση

Ο πίνακας σε καμβά old shcoll casete δεν είναι ιδανικός μόνο για το σαλόνι είτε το υπνοδωμάτιο σας. Θα μπορούσε άνετα να διακοσμήσει τον τοίχο ενός δημόσιου κτιρίου. Τα χρώματα και ο σχεδιασμός που αποτυπώνεται επάνω του είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να ενταχθεί σε κάθε είδους διακόσμηση. Από κλασική ,ροκ, μπαρόκ έως και μινιμαλιστική.

Πίνακας σε καμβά Old School Cassette