Τηλ. παραγγελίες : Δ-Τετ-Σαβ (9:00 - 18:00) Τρ.-Πεμ.-Παρ (9:00 - 21:00) +30 211 0127921 

Παρακαλώ εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος για αναζήτηση Π.χ ( st886889 ) ή Αυτοκόλλητα τοίχου.

0
Καλάθι 0
Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας

Οι πίνακες σε καμβά με κινηματογράφο είναι κατάλληλοι για να διακοσμήσουν ένα σινεμά. Και όχι μόνο. Είναι ιδανικοί για μια vintage διακόσμηση ενός επαγγελματικού ή και προσωπικού χώρου. Διαμορφώνουν τον χώρο και τον αναβαθμίζουν ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση από άλλη εποχή. Μπορείτε να βρείτε στον stickerman, σύγχρονα αλλά και vintage πίνακες από καμβά με κινηματογράφο.

Ο πίνακας σε καμβά με Μέριλιν Μονρόε είναι ο ιδανικός πίνακας σε καμβά για να προσφέρετε μια παλαιική και καλλιτεχνική αίσθηση στον χώρο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χαμόγελο της Μέριλιν Μονρόε που είναι αποτυπωμένο στον πίνακα θα μεταδοθεί σε όσους το αντικρίσουν.

Πίνακας σε καμβά Μέριλιν Μονρόε

Ο πίνακας σε καμβά το κουρδιστό πορτοκάλι θα απογειώσει την κρεβατοκάμαρα σας και θα την ανανεώσει ενώ παράλληλα θα σας δώσει σύγχρονα και καλοκαιρινά vibes εξαιτίας του πορτοκαλί χρώματος. Αποτυπώνει τις φιγούρες των 4 ηρώων της ταινίας. Στον stickerman θα τον βρεις στη καλύτερη τιμή της αγοράς ενώ μπορείς να αποφασίσεις εσύ το μέγεθος του πίνακα.

Πίνακας σε καμβά Το κουρδιστό πορτοκάλι

Ένα στούντιο φωτογράφισης δε θα μπορούσε να είναι εντελώς άδειο. Ο πίνακας σε καμβά Sons of Anarchy – Jemma θα δώσει έμπνευση και ζωή στο στούντιο σας. Έχει αποτυπωμένη την απίστευτη γυναικεία φιγούρα της jemma η οποία θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τον φωτογράφο αλλά και τα .. μοντέλα του! Θα μπορούσε επιπλέον να ενταχθεί σε μια πιο rock διακόσμηση ενός χώρου.

Πίνακας σε καμβά Sons of Anarchy - Jemma

Top ↑