ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman
  • -40% Ταπετσαρία Γαλάζιο ελεφαντάκι

Ταπετσαρία Γαλάζιο ελεφαντάκι

  • Κωδικός Προϊόντος: st731766
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 18,00€
  • 10.80€ Έκπτωση 40%

Οι αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες με Γαλάζιο ελεφαντάκι αποτελούν την πιο έξυπνη λύση για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Δώστε χρώμα και αλλάξτε διάθεση!!!!


Προτεινόμενες Διαστάσεις

Διαθέσιμα Υλικά

H αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία με Γαλάζιο ελεφαντάκι αποτελεί την πιο έξυπνη αλλά και οικονομική λύση για την διακόσμηση δωματίων, μεταμορφώνοντας ριζικά τον χώρο σας.
Ξεχάστε τις ακρυλικές βλαβερές κόλλες που χρειάζονται για να τοποθετηθεί μια αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία με Γαλάζιο ελεφαντάκι. Οι  αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες με δέντρο με κίτρινα φύλλα κατασκευάζονται με υλικό που μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με ένα υγρό πανί. Η ποιότητα εκτύπωσης στις αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες με Γαλάζιο ελεφαντάκι είναι εξαιρετική, με ζωντανά χρώματα που αντέχουν πολύ καιρό, όταν θελήσετε μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε την αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία με Γαλάζιο ελεφαντάκι. Η αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία με Γαλάζιο ελεφαντάκι δεν αφήνει κόλλες και δεν καταστρέφει τον τοίχο.
Αποφύγετε την δέσμευση, όλη την χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος διαδικασία όταν θα θελήσετε να αφαιρέσετε την φωτοταπετσαρία.  Η λεπτή τους υφή που γίνεται ενιαία με τον τοίχο σας, επιτρέπει εκτυπώσεις υψηλής χρωματικής ανάλυσης με αποτέλεσμα την πλέον ρεαλιστική απεικόνιση του θέματος που έχετε επιλέξει. Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα υλικά, έτσι και στις αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες με Γαλάζιο ελεφαντάκι, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία για να αποκτήσετε την δική σας μοναδική αυτοκόλλητη φωτοταπετσαρία με Γαλάζιο ελεφαντάκι.
Οι ολοκληρομένες παραστάσεις στις αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες με Γαλάζιο ελεφαντάκι είναι σε θέση να σας καθηλώσουνε με το αισθητικό τους αποτέλεσμα. Επιλέξτε εικόνες εντυπωσιακές που θα μεταμορφώσουν κάθε χώρο και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.