ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Παραβάν αυτοκίνητα και λεωφορεία

  • Κωδικός Προϊόντος: st293945
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 89,60€
  • 62.72€ Έκπτωση 30%

Διακοσμήστε τον χώρο σας με παιδικά Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία από το Stickerman. Κάνε το δωμάτιο σου να ξεχωρίζει.


Προτεινόμενες Διαστάσεις

Διαθέσιμες Όψης

Διαθέσιμα Υλικά

Διαρρυθμίστε έξυπνα και διακοσμήστε ταυτόχρονα τον χώρο σας με παιδικά Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία από το Stickerman.

Το παιδικό Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία μπορεί να διαχωρίσει έναν ενιαίο χώρο δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση, ότι ο χώρος είναι διαιρεμένος και μεγαλύτερος. Στον Stickerman υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παιδικά Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα.

Μπορεί ένα παιδικό Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία σήμερα να μην είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά πόσες φορές μπορεί να το έχετε ζηλέψει βλέποντάς το σε έναν χώρο; Ο τρόπος που διαχωρίζει ένα παιδικό Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία τον χώρο, αλλά και η εικόνα ή το ύφασμά του τραβάνε  συνήθως το βλέμμα, κάνοντάς το να εστιάζετε πάνω του. Έτσι, το παιδικό Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία αποτελεί έναν ωραίο τρόπο για να διακοσμήσετε μία γωνιά της κρεβατοκάμαράς σας ή οποιουδήποτε άλλου δωματίου θέλετε, προσφέροντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείται και τη χρηστική του αξία, εφόσον το χρειάζεστε.

Στο Stickerman θα βρείτε υφασμάτινα παιδικά Παραβάν με αυτοκίνητα και λεωφορεία σε διαστάσεις που διαλέγετε εσείς.