ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman
  • -20% Παιδική ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι

Παιδική ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι

  • Κωδικός Προϊόντος: st9643
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,80€
  • 15.84€ Έκπτωση 20%

Η Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι θα διακοσμήσει τον τοίχο σας. Θα μεταμορφώσει το χώρο προσθέτοντας χρώματα και στιλ.


Προτεινόμενες Διαστάσεις

Διαθέσιμα Υλικά

Οι Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι αποτελούν την πιο έξυπνη αλλά και οικονομική λύση για την διακόσμηση των παιδικών δωματίων, μεταμορφώνοντας ριζικά τον χώρο σας.
Ξεχάστε τις ακρυλικές βλαβερές κόλλες που χρειάζονται για να τοποθετηθεί μια Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι. Οι Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι, κατασκευάζονται με υλικό που μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με ένα υγρό πανί. Η ποιότητα εκτύπωσης στις Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβιείναι εξαιρετική, με ζωντανά χρώματα που αντέχουν πολύ καιρό, όταν θελήσετε μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε την Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι. Η Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβιδεν αφήνει κόλλες και δεν καταστρέφει τον τοίχο.
Αποφύγετε την δέσμευση, όλη την χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος διαδικασία όταν θα θελήσετε να αφαιρέσετε την φωτοταπετσαρία.  Η λεπτή τους υφή που γίνεται ενιαία με τον τοίχο σας, επιτρέπει εκτυπώσεις υψηλής χρωματικής ανάλυσης με αποτέλεσμα την πλέον ρεαλιστική απεικόνιση του θέματος που έχετε επιλέξει. Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα υλικά, έτσι και στις Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία για να αποκτήσετε την δική σας μοναδική Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι.
Οι ολοκληρομένες παραστάσεις στις Παιδικί ταπετσαρία Καμηλοπάρδαλη σε καράβι, ειναι σε θέση να σας καθηλώσουνε με το αισθητικό τους αποτέλεσμα. Επιλέξτε εικόνες εντυπωσιακές που θα μεταμορφώσουν κάθε χώρο και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.