ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες Vintage

Οι Vintage Ταπετσαρίες τοίχου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας μπαρόκ διακόσμησης καθώς τείνουν προς μια «βαριά» αλλά εύθυμη νότα. Υποδηλώνουν τον ρομαντισμό χάρη στα καμπύλα σχήματα τους και τα μοτίβα που σχηματίζουν. Είναι ιδανικές για vintage bars , για ένα πιο αριστοκρατικό μπάνιο αλλά και για το σαλόνι σας. Πιο συγκεκριμένα:

Η ταπετσαρία τοίχου Romance αποτελεί τη τέλεια διακόσμηση τοίχου για ένα teenage girly δωμάτιο αφού είναι τέτοια η αποτύπωση που αποπνέει τον μέγιστο ρομαντισμό σε όποιον και αν την αντικρίσει.  Στον stickerman, και μόνο εκεί, θα τη βρεις σε… ερωτεύσιμη τιμή!!

Ταπετσαρία Romance

Η ταπετσαρία τοίχου Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά είναι το πιο τέλειο κομμάτι που μπορείτε να επενδύσετε για τον τοίχο του καταστήματος σας (vintage bar).

Ταπετσαρία τοίχου Ρετρό σχέδιο με λουλούδια και πουλιά

Η Ταπετσαρία τοίχου Λουλούδι κλέφτης θα ταιριάξει απόλυτα στο μπάνιο σας ότι διακόσμηση και αν θέλετε να του δώσετε, καθώς είναι σε λευκούς και μαύρους τόνους. Θα σας δώσει μια νότα χαλάρωσης ενώ κάνετε το ντους/αφρόλουτρο σας και θα σας ταξιδέψει στη φύση και στην εξοχή .Στο stickerman θα τη βρεις στη καλύτερη τιμή της αγοράς!

Ταπετσαρία τοίχου Λουλούδι κλέφτης