ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες μοντέρνοι

Εάν αναζητάτε έναν οικονομικό τρόπο για να διακοσμήσετε το χώρο σας, χωρίς όμως η επιλογή σας να υστερεί σε φαντασία και στυλ, τότε η σωστή λύση για σας είναι η αγορά ενός ή ακόμη και πολλών διακοσμητικών πινάκων μοντέρνων.

πίνακες μοντέρνοι με ομπρέλες

Οι μοντερνοι πίνακες μπορούν να κάνουν πιο καλαίσθητο το χώρο σας είτε αυτός αποτελεί την οικία σας, είτε τον χώρο που εργάζεστε. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικούς πίνακες στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο ή το χολ σας.

μοντέρνοι πίνακες με καράβι

Στον επαγγελματικός σας χώρο μπορείτε να τον τοποθετήσετε στην είσοδο, στο χώρο αναμονής , στη ρεσεψιόν, ή οπουδήποτε αλλού εσείς πιστεύετε ότι ταιριάζει.

μοντέρνοι πίνακες με ποδήλατα

Οι πίνακες μοντέρνοι μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε όποιο μέρος του τοίχου εσείς επιθυμείτε και διαθέτουν ποικιλία σε διαστάσεις αλλά και στο είδος. Υπάρχουν πίνακες μοντέρνοι σε καμβάδες, πίνακες σε κάδρα και πίνακες πολύπτυχα, όπου μία εικόνα είναι χωρισμένη σε 2 ή 3 μέρη.

πίνακας μοντέρνος με άλογο

Μετρώντας το μέρος του τοίχου όπου θέλετε να τοποθετήσετε τον μοντέρνο πίνακα, θα βρείτε και το σωστό μέγεθος του πίνακα, τις σωστές διαστάσεις που πρέπει να ζητήσετε. Αυτές μπορεί να αντιστοιχούν είτε στις προτεινόμενες είτε σε διαφορετικές που μπορείτε να εισάγετε εσείς.

μοντέρνοι πίνακες με μπαλόνια

Μία ακόμη εντυπωσιακή μορφή ενός διακοσμητικού πίνακα μοντέρνου είναι εκείνη που εσείς οι ίδιοι διαλέγετε την εικόνα που θα έχει ο πίνακας, στολίζοντας έτσι με τις αγαπημένες σας στιγμές ή τα αγαπημένα πρόσωπα ή τοπία το χώρο σας!