ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες με φαγητά

Αν σας αρέσει να «παίζετε» με το φαγητό σας και ταυτόχρονα είστε λάτρης της διακόσμησης, τότε συνδυάστε αυτές τις δύο πτυχές του εαυτού σας επενδύοντας στη διακόσμηση του σπιτιού σας με τη βοήθεια πινάκων που απεικονίζουν φαγητά!

πίνακας με φαγητά και παγωτά

Λαχανικά, φρούτα, γλυκά, καραμέλες, ξηροί καρποί, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής είναι λίγα μόνο από τα θέματα που μπορεί να διαθέτει ένας διακοσμητικός πίνακας με φαγητά.

πίνακας με φαγητά και ψωμιά

Τα φαγητά αυτά παίρνουν ζωή με έντονα χρώματα και ιδιαίτερους σχηματισμούς και προσθήκες. Ανάγουμε έτσι το φαγητό σε μορφή τέχνης και διακόσμησης και δημιουργίας.

πίνακας με φαγητά φρούτα

Οι πίνακες με φαγητά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα σας για κοσμήσουν τον τοίχο πάνω από το τραπέζι σας, αλλά όχι μόνο. Μπορούν το ίδιο εύκολα να τοποθετηθούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, στο χωλ, στο διάδρομο, στο παιδικό δωμάτιο ή στο υπνοδωμάτιό σας.

πίνακας με φαγητά ντόνατσ

Μπορεί να γίνει συνδυασμός  διάφορων ειδών φαγητών σε διαφορετικούς πίνακες ή μπορείτε ακόμα να διαλέξετε έναν τρίπτυχο πίνακα με φαγητό, που θα μοιράζει ουσιαστικά τη μία φωτογραφία σε τρία μέρη.

πίνακας με φαγητά σοκολατένια

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα αλλάξει αμέσως την διακόσμηση και το ύφος του δωματίου στο οποίο θα προσθέσετε τον πίνακα με φαγητά.