ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες με ζώα

Από την πολύ παλιά εποχή οι ζωγραφιές και τα σχέδια με θέμα τα ζώα αποτελούσαν έναν τρόπο έκφρασης και τέχνης , ακόμα και στις πιο απλοϊκές κοινωνίες. Οι άνθρωποι μετέτρεπαν σε τέχνη τις εικόνες που έβλεπαν και εκφράζονταν έτσι ζωγραφίζοντας τα ζώα που έβλεπαν στο περιβάλλον τους.

πουλιά σε πίνακες με ζώα

Σε όλη τη διαδρομή της ιστορίας της τέχνης, η θεματολογία αυτή αποτελεί ένα κυρίαρχο θέμα και πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν τα ζώα σαν πηγή έμπνευσης με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών και ξεχωριστών πινάκων με ζώα απείρου κάλους.

πίνακας με ζώο σκυλάκι

Οι πίνακες με ζώα πάντα συγκινούσαν τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, μόρφωσης, προσωπικού γούστου και χαρακτήρα.

Γαζέλες σε πίνακα με ζώα

Η εικόνα ενός ζώου όχι μόνο μπορεί και εμπνέει αλλά ακόμα έχει την ιδιότητα να βγάζει στους ανθρώπους μία πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους.

πίνακες με ζώα δελφίνια

Οι πίνακες με ζώα μπορεί να έχουν ζώα που βλέπουμε καθημερινά στο περιβάλλον μας αλλά και ζώα πιο εξωτικά και σπάνια. Οι πίνακες αυτοί μπορεί να είναι είτε ασπρόμαυροι είτε όχι , να απεικονίζουν ένα συγκεκριμένο ζώο ή μία ομάδα από πολλά ομοειδή.

πίνακες με ζ'ωα άλογα

Ένας τέτοιος πίνακας με ζώα θα μπορούσε να κοσμήσει οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, καθώς ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο και χώρο. Ένας πίνακας με ζώα μπορεί να αποτελέσει μία χαρούμενη πινελιά και είναι βέβαιο ότι θα την εκτιμήσουν όλοι οι ανεξαρτήτου ηλικίας!