ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για μαγαζιά

Πριν κάποιες δεκαετίες οι ταπετσαρίες για μαγαζιά δεν είχαν κυρίως διακοσμητική χρήση και τοποθετούνταν για μονωτικούς κυρίως λόγους, αλλά και για λόγους καθαριότητας, η χρήση τους δηλαδή ήταν αποκλειστικά για συγκεκριμένους λόγους. Επίσης παλαιότερα η θεματολογία τους ήταν πολύ περιορισμένη και οι ταπετσαρίες για μαγαζιά ήταν κυρίως μονόχρωμες και από συγκεκριμένα υλικά.

ταπετσαρίες για μαγαζιά μπαρ

Πλέον όμως οι ταπετσαρίες χρησιμοποιούνται σαν είδος διακόσμησης στις επαγγελματικές επιχειρήσεις. Οποιαδήποτε επιχείριση, ότι προϊόντα ή υπηρεσίες και αν εμπορεύεται μπορεί να ομορφύνει το χώρο της με την προσθήκη μίας ταπετσαρίας τοίχου για μαγαζιά.

ταπετσαρία για μαγαζί ζαχαροπλαστείο

Οι ταπετσαρίες τοίχου για μαγαζιά αποτελούνται από διάφορα υλικά, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο και επίσης δεν φθείρονται και δεν λερώνουν εύκολα.

ταπετσαρίες για μαγαζί ταβέρνα

Μία ταπετσαρία τοίχου για μαγαζί, μπορεί να έχει κάποιο θέμα που να σχετίζεται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εμπορεύεται, ή μπορεί και να μην έχει καμία σχέση με αυτά. όπως για παράδειγμα οι ταπετσαρίες με θέμα τον καφέ μπορεί να τοποθετηθούν σε καφετέριες ή σε καφεκοπτείο και οι ταπετσαρίες με θέμα τα ζώα μπορούν να τοποθετηθούν σε κτηνιατρεία ή σε καταστήματα με ζώα.

ταπετσαρία για μαγαζί ψητοπωλείο

Οι ταπετσαρίες για μαγαζιά  μπορούν να τοποθετηθούν σε έναν ή σε περισσότερους τοίχους του καταστήματος και είναι δυνατόν να καλύπτουν όλο τον τοίχο ή μόνο ένα μέρος του.

ταπετσαρίες για μαγαζιά καφέ

Οι ταπετσαρίες τοίχου για μαγαζιά είναι ένας πολύ οικονομικός αλλά και ξεχωριστός τρόπος να διακοσμήσετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να την ανανεώσετε!