ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες ντουλάπας

Έχετε κουραστεί να βλέπετε τις ντουλάπες σας με χαρακιές και διαφορές στα χρώματα λόγω της παλαιότητας? Τα φύλλα τους είναι ταλαιπωρημένα, φθαρμένα και χαλάνε την εικόνα του δωματίου σας? Αν ισχύουν όλα αυτά τότε σίγουρα κάθε φορά που τις κοιτάτε εύχεστε να είχατε τα απαραίτητα χρήματα ώστε να αλλάξετε τη διακόσμηση της ντουλάπας ή να μπορούσατε να τις αντικαταστήσετε.

αυτοκόλλητα για ντουλάπες σε ταπετσαρίες με νερό

Οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα οι επιλογές στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά μας είναι πολύ συγκεκριμένες. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν διαθέτουμε τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να τα επενδύσουμε στην αγορά καινούριων φύλλων ντουλάπας, πόσο μάλλον όταν η αντικατάσταση αυτών μπορεί να αφορά και 2 δωμάτια.

Τοπία σε αυτοκόλλητη ταπετσαρία ντουλάπας

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες ντουλάπας είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα.

αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για ντουλάπες με ζώα

Οι ταπετσαρίες αυτές διαθέτουν την υφή και την υψηλή ποιότητα την οποία διαθέτουν οι ταπετσαρίες κάθε είδους και μπορούν να επικολληθούν σαν αυτοκόλλητα πάνω στα φύλλα της ντουλάπας σας.

Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες ντουλάπας για μωρό

Έτσι μπορείτε να καλύψετε κάθε είδους φθορά στα φύλλα της ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας σας αλλά και του παιδικού δωματίου.

αυτοκόλλητη ταπετσαρία ντουλάπας με αυτοκίνητο

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες ντουλάπας μπορούν να έχουν οποιοδήποτε μοτίβο επιλέξετε αλλά και μία φωτογραφία που θα έχετε βγάλει εσείς!