ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ξύλινα έπιπλα

Οι ταπετσαρίες για ξύλινα έπιπλα είναι κάτι νέο στον τομέα της διακόσμησης. Η ιδέα αυτή άρχισε να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν τρόπους να καλύψουν τις φθορές των ξύλινων επίπλων τους , αλλά που δεν τους ικανοποιούσε ένα απλό βάψιμο ή η ποιότητα που έχουν τα απλά αυτοκόλλητα.

Ταπετσαρία για ξύλινα έπιπλα (πόρτα)

Οι ταπετσαρίες για ξύλινα έπιπλα είναι συνήθως υφασμάτινες, πράγμα που σημαίνει όχι μόνο ότι εφαρμόζουν καλύτερα από τα αυτοκόλλητα αλλά και ότι έχουν επίσης μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από αυτά. Βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ντουλάπια , τραπέζια, συρτάρια και όλων των ειδών τα ξύλινα έπιπλα μπορούν να αλλάξουν μορφή μέσα σε ένα λεπτό και να ανανεωθούν.

Ταπετσαρία για ξύλινο έπιπλο (ντουλάπα)

Οι ταπετσαρίες αυτές τοποθετούνται πανεύκολα και το ίδιο εύκολα αφαιρούνται. Μπορείτε να τις παραγγείλετε σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε και να επιλέξετε μέσα σε μία απεριόριστη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Ταπετσαρία για πόρτα

Έχετε ακόμα την επιλογή να μετατρέψετε σε ταπετσαρία για ξύλινα έπιπλα  μία φωτογραφία που εσείς έχετε βρει , από το διαδίκτυο για παράδειγμα, εφόσον βεβαίως αυτή είναι υψηλής ανάλυσης και μπορεί να μετατραπεί σε εικόνα ταπετσαρίας.

Ταπετσαρία για ντουλάπα

Επιλέξτε να είστε πρωτότυποι και διαφορετικοί και κάντε τα έπιπλά σας ξεχωριστά και ιδιαίτερα τοποθετώντας σε αυτά μοντέρνες και καλαίσθητες ταπετσαρίες επίπλων.