ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ξύλινες επιφάνειες

Πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να καλύψουμε μερικά προβλήματα που έχουν αποκτήσει οι επιφάνειες του σπιτιού μας χωρίς όμως να χρειαστεί να ξοδέψουμε μία μικρή περιουσία.

ταπετσαρίες για ξύλινες επιφάνειες με άγκυρα

Υπάρχουν όμως επιφάνειες που είναι δύσκολο να τις βάψουμε ή να τις καλύψουμε, πόσο μάλλον να τις αντικαταστήσουμε αφού αυτό χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Το κάτω μέρος των κρεβατιών, τα συρτάρια της κουζίνας, τραπέζια και ντουλάπια είναι μερικές από τα είδη του σπιτιού μας  που είναι δύσκολο να συμμορφώσουμε με κάποιο τρόπο.

ταπετσαρίες για ξύλινες ντουλάπες και επιφάνειες

Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο όταν αυτές οι επιφάνειες αυτές είναι ξύλινες και αυτό γιατί ένα απλό βάψιμο δεν μπορεί να τις ανανεώσει σημαντικά, καθώς θα φαίνονται ακόμα τα ελαττώματα τους. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι η τοποθέτηση ταπετσαριών για ξύλινες επιφάνειες.

ταπετσαρία για ξύλινες επιφάνειες και ντουλάπες

Οι ταπετσαρίες για ξύλινες επιφάνειες θα κάνουν τα τραπέζια σας, τα συρτάρια και τους πάγους της κουζίνας σας να φαίνονται καινούριοι. Μπορείτε να καλύψετε όλα τα παραπάνω με το ίδιο χρώμα ταπετσαρίες ή και με διαφορετικά για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κλασσική ταπετσαρία για ξύλινη επιφάνεια

Οι ταπετσαρίες για ξύλινες επιφάνειες είναι μία πολύ καλαίσθητη λύση που δεν χρειάζεται ούτε κόπο ούτε κούραση και φυσικά ούτε να δαπανήσετε ένα σημαντικό μέρος του μισθού σας !