ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για φούρνο

Μία ηλεκτρική συσκευή που δε θα σκέφτονταν πολλοί να διακοσμήσουν είναι ο φούρνος του σπιτιού μας. Ο φούρνος μας το πιθανότερο είναι να μην είναι καινούριος, αλλά να τον έχουμε αγοράσει πριν από αρκετά χρόνια. Έτσι λόγω της μεγάλης και καθημερινής χρήσης του, σίγουρα θα έχει μία ταλαιπωρημένη εικόνα που θα προδίδει μάλιστα και την παλαιότητά του.

ταπετσαρία για φούρνο με ζύμωμα

Το μέταλλο του μπορεί να είναι φθαρμένο και επίσης είναι πιθανό να έχει λεκέδες από φαγητά που δεν βγαίνουν. Αυτό που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα είναι να αντιμετωπίσετε το φούρνο σας σαν οποιοδήποτε έπιπλο και να προσπαθήσετε να αλλάξετε την αισθητική του.

ταπετσαρίες για φούρνο με γλυκά

Επειδή χρησιμοποιούμε το φούρνο μας για πρακτικούς λόγους αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε και για την εξωτερική εικόνα του. Μία πρωτότυπη ιδέα είναι να προσθέσουμε στην επιφάνειάς του μία ταπετσαρία για φούρνο. Αυτές οι ταπετσαρίες για φούρνο, εφαρμόζουν σε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και σε οποιεσδήποτε διαστάσεις ώστε να τον ντύνουν ολόκληρο, χωρίς να αφήνουν κανένα ακάλυπτο σημείο.

ταπετσαρίες για φούρνο με ψωμιά

Επιλέξτε μία από τις πολυάριθμες ταπετσαρίες για φούρνο και μεταμορφώστε τον μέσα σε μία  στιγμή.