ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για δωμάτιο κοριτσιού

Ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους τρόπους . Φυσικά έχει διαφορά αν το δωμάτιο είναι για κοριτσάκι ή για αγοράκι.

ταπετσαρία για δωμάτιο κοριτσιού με καρδούλα στα σύννεφα

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί τα έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο , η διάταξή τους δηλαδή η επιφάνεια του δωματίου. Επίσης άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη διακόσμηση του δωματίου είναι το χρώμα των επίπλων και το υλικό από τα οποία είναι φτιαγμένα(π.χ. από ξύλο ή σίδερο )και επίσης το χρώμα των τοίχων.

Ταπετσαρία για κοριτσίστικο δωμάτιο με την τοσοδούλα

Ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός τρόπος για να κάνετε ένα παιδικό δωμάτιο πιο όμορφο είναι να ντύσετε τους τοίχους και τα έπιπλά του με ταπετσαρίες. Ειδικά για ένα δωμάτιο για κοριτσάκι μπορείτε να τοποθετήσετε ταπετσαρίες με διάφορα σχέδια.

ταπετσαρίες για δωμάτια για κορίτσια με τη μικρή γοργόνα

Οι ταπετσαρίες για δωμάτιο κοριτσιού μπορεί  θα έχουν ως θέμα νεράιδες, πριγκίπισσες , ζωάκια, αρκουδάκια , καρδούλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

ταπετσαρία για κοριτσίστικο δωμάτιο με ουράνιο τόξο και πεταλούδες

Οι ταπετσαρίες για δωμάτιο κοριτσιού διαθέτουν πολύ εντυπωσιακά και φωτεινά χρώματα και τέλεια εφαρμογή. Μπορείτε άφοβα να τις τοποθετήσετε στον τοίχο, στο κρεβάτι στις ντουλάπες ή στο παιδικό γραφείο.