ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για σαλονι

Η αλήθεια είναι πως σπάνια κάποιος είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του σπιτιού του για αυτό κάνουμε συνεχώς αλλαγές με σκοπό να την βελτιώσουμε.

Κλασσικές ταπετσαρίες για σαλόνι

Ξεκινώντας από το σαλόνι, οι αλλαγές στη διακόσμηση που μπορούν να γίνουν είναι πολλές. Στους καναπέδες, στα τραπέζια,, στα φωτιστικά , στη βιβλιοθήκη, στις κουρτίνες , στην τηλεόραση κτλ., συνεχίζοντας με έναν ατελείωτο κατάλογο.

ταπετσαρίες για σαλόνι με το Holywood

Πολλές φορές για αυτές τις μετατροπές που κάνουμε στο σαλόνι μας εμπνεόμαστε από αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά ή ακόμα και σε σπίτια φίλων και συγγενών. Βέβαια θα πρέπει να μην ακολουθούμε πάντα ακριβώς αυτό που βλέπουμε και να το αντιγράφουμε στο δικό μας σπίτι αλλά να υιοθετούμε ένα προσωπικό στυλ που θα προσαρμόζουμε και στη διακόσμηση του σαλονιού μας.

γράμματα σε ταπετσαρία για σαλόνι

Μία πρόταση που κυριαρχεί τελευταία στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι οι ταπετσαρίες για σαλόνι. Αποτελούν μία ενδιαφέρουσα επιλογή από αισθητικής άποψης καθώς υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές ταπετσαρίες για σαλόνι που μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τελείως διαφορετικό στυλ και ύφος με την καθεμία για αυτές.

ταπετσαρίες για σαλόνι με βιβλία

Επίσης οι ταπετσαρίες για σαλόνι είναι ιδανικές για όσους  βαριούνται εύκολα και θέλουν να κάνουν μετατροπές στο χώρο τους κάθε χρόνο. Το υλικό των ταπετσαριών είναι τέτοιο που τους δίνει τη δυνατότητα να αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν κανενός είδους υπολείμματα στον τοίχο μας.