ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Tαπετσαρίες για συρταριέρες

Αν νομίζετε ότι οι ταπετσαρίες μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ενός τοίχου κάνετε μεγάλο λάθος! Η μορφή τους και η δυνατότητά τους να κολλάνε τους δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθούν σε κάθε επιφάνεια αρκεί αυτή να είναι λεία .

Ταπετσαρία για πόρτα και συρταριέρα

Δεν έχει σημασία αν αυτή η επιφάνεια είναι οριζόντια ή κάθετη , ούτε το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη αν δηλαδή είναι από τσιμέντο, από ξύλο  ή από σίδερο. Αυτό σημαίνει ότι μία ταπετσαρία μπορεί να μπει στην πραγματικότητα οπουδήποτε θέλουμε. Μία νέα ιδέα είναι να τοποθετήσουμε ταπετσαρίες σε συρταριέρες των δωματίων μας.

Ταπετσαρία για ντουλάπα και συρταριέρα

Είναι ίσως μία άποψη που δύσκολα θα σκεπτόμασταν μόνοι μας αν δεν το βλέπαμε σε κάποιο περιοδικό ή στο διαδίκτυο σαν προτεινόμενη εικόνα.

Ταπετσαρίες για συρταριέρες με λουλούδια

Οι ταπετσαρίες για συρταριέρες μας δίνουν τη δυνατότητα να διορθώσουμε την εικόνα των παλιών ή φθαρμένων αυτών επίπλων και να τα κάνουμε πιο εντυπωσιακά αλλά και πιο σικάτα.

Ταπετσαρία για συρταριέρα και ντουλάπα με το Stickerman

Σίγουρα η τοποθέτηση ταπετσαριών για συρταριέρες θα είναι κάτι που θα δείτε σε ελάχιστα σπίτια , αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αλλά αντίθετα να σας κάνει να θέλετε να ξεχωρίσετε και να πρωτοτυπήσετε!