ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια για αγόρια

Κάθε γονιός θέλει να δημιουργήσει ένα όμορφο δωμάτιο για το παιδί του. Τα παιδικά δωμάτια βέβαια έχουν την εξής ιδιαιτερότητα: η μορφολογία τους πρέπει να αλλάζει συνεχώς όσο μεγαλώνει το παιδί.

ταπετσαρία για παιδικό δωμάτιο για αγόρια με τον Stickerman

Στην αρχή υπάρχει η παιδική κούνια και καθόλου έπιπλα, στη συνέχεια στη νηπιακή ηλικία μπαίνει το μικρό παιδικό κρεβάτι ή η κουκέτα με λίγα και μικρά έπιπλα καθώς και τα παιδικά παιχνίδια. Αργότερα όταν το παιδάκι φτάσει στην σχολική ηλικία συνήθως προστίθενται επιπλέον στοιχεία όπως ένα παιδικό γραφείο, ο χώρος που βάζει τα ρούχα ή τα αντικείμενα κάποιας εξωσχολικής δραστηριότητας του κτλ.

ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια για αγόρια με το διάστημα

Και τέλος όταν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όλα αυτά αλλάζουν εντελώς και δημιουργείται μία τελείως διαφορετική μορφή δωματίου από την αρχική. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι όποια διακόσμηση και να κάνουμε στο παιδικό δωμάτιο θα είναι παροδική. Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο στα παιδικά δωμάτια για αγόρια. Για αυτό καλό θα ήταν να μην επενδύουμε σε πανάκριβα υλικά για παιδικά έπιπλα ή για το βάψιμο π.χ. του τοίχου καθώς είναι στοιχεία που σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξουμε σύντομα.

ταπετσαρία για αγορίστικο δωμάτιο με ρομπότ

Η δικιά μας πρόταση είναι η τοποθέτηση ειδικών ταπετσαριών για παιδικά δωμάτια για αγόρια. Αυτές οι ταπετσαρίες είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για μία οικονομική αλλά και ιδιαίτερη διακόσμηση για ένα παιδικό δωμάτιο για αγόρι.

ταπετσαρία με σέρφερ για αγορίστικο παιδικό δωμάτιο

Οι ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια αγοριών μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν όποτε εσείς επιθυμείτε και μάλιστα με ελάχιστο κόστος.