ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια

Το παιδικό δωμάτιο είναι συχνά ένας χώρος πειραματισμού για τους ενθουσιώδεις γονείς. Πολλές φορές βάζουν στο παιδικό δωμάτιο ότι δε μπορούν να βάλουν στο δικό τους και κάνουν τους πιο τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς!

ταπετσαρίες παιδικού δωματίου με ζωάκια

Πολλοί γονείς επιλέγουν να βάψουν τους τοίχους του παιδικού δωματίου με ένα χρώμα , ενώ λίγοι είναι εκείνοι που πρωτοτυπούν και ζωγραφίζουν μόνοι τους τους τοίχους του ή καλούν κάποιον ειδικό να το κάνει. Ακόμα κάποιοι τοποθετούν παιδικούς πίνακες ή κάδρα με ζωγραφιές ή φωτογραφίες.

ταπετσαρίες παιδικού δωματίου με αρκουδάκια

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να μην αρκεστείτε σε ένα από βάψιμο του παιδικού δωματίου μπορείτε να επιλέξτε μία από τις ευφάνταστες ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια. Οι ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια καλύπτουν όλο το κομμάτι του τοίχου που εσείς θα επιλέξετε.

ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια με αυτοκινητάκια

Μπορεί δηλαδή να διαλέξετε μία ταπετσαρία για όλο το παιδικό δωμάτιο ή δύο διαφορετικές στους δύο τοίχους ή και να τοποθετήσετε μόνο μία στην μία πλευρά και τον άλλο τοίχο να τον βάψετε με ένα ουδέτερο χρώμα. Οι ταπετσαρίες για παιδικά δωμάτια έχουν σχέδια και για αγορίστικα αλλά και για κοριτσίστικα δωμάτια.

ταπετσαρία για παιδικό δωμάτιο με πρόβατα

Η τιμή τους είναι τόσο προσιτή που θα θέλετε κάθε χρόνο να αγοράζετε και να τοποθετείτε μία καινούρια ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο! Τα παιχνιδιάρικα θέματα και τα ζωηρά χρώματα θα σας κάνουν να τις λατρέψετε και θα δυσκολευτείτε πραγματικά να αποφασίσετε ποια από όλες σας αρέσει περισσότερο για να αγοράσετε αφού όλες είναι φανταστικές!

Συμβουλές διακόσμησης.