ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ιατρείο

Ο χώρος υποδοχής των περισσότερων ιατρείων είναι παρόμοια διαμορφωμένος. Τρεις ή τέσσερις καναπέδες γύρω από ένα τραπέζι με περιοδικά σχετικά με το αντικείμενο του ιατρείου ή και άσχετα περιοδικά μόδας. Το χρώμα των τοίχων του ιατρείου είναι συνήθως πολύ ουδέτερο δηλαδή λευκό, μπεζ ή του πάγου.

ταπετσαρία ιατρείου με λουλούδια

Οι περισσότεροι διακοσμητές χώρων θεωρούν ότι η διακόσμηση ενός ιατρείο πρέπει να είναι λιτή και απλή ώστε ο χώρος να αποπνέει σοβαρότητα. Έτσι συνήθως λείπει οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο στον τοίχο εκτός από μερικά αναχρονιστικά και παλιομοδίτικα κάδρα!

ταπετσαρία για ιατρείο με άλογα

Αν θέλετε όμως να κάνετε τη διαφορά και να πρωτοτυπήσετε σκεφτείτε πως το ιατρείο σας είναι και αυτό ένας χώρος που χρειάζεται να είναι καλαίσθητος αλλά και να χαλαρώνει και όχι να φοβίζει τους πελάτες. Μία αυτοκόλλητη ταπετσαρία στον τοίχο του ιατρείο σας θα εντυπωσιάσει και θα σχολιαστεί σίγουρα θετικά. Η ταπετσαρία μπορεί να είναι μονόχρωμη ή πολύχρωμη. Μπορεί ακόμα να διαθέτει κάποιο σχέδιο, κάποια ζωγραφιά ή ακόμα και κάποια φωτογραφία που εσείς θα επιλέξετε.

ταπετσαρίες τοίχων για ιατρεία

Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε μία ταπετσαρία τοίχου για ιατρείο η οποία θα έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα στο φόντο και θα γράφει με άλλα χρώματα μία συγκεκριμένη  φράση που εσείς θα επιλέξετε. Οι επιλογές σας είναι λοιπόν αμέτρητες και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

ταπετσαρία τοίχου για ίατρείο

Διαλέξτε μία ταπετσαρία που ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και στο ύφος του ιατρείου και θα διαπιστώσετε πόσο άμεσα θα έχετε ανανεώσει τον χώρο σας.