ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά με θάλασσα

Η θάλασσα και τα θαλάσσια τοπία γενικότερα είναι ένα αγαπημένο θέμα ζωγραφικής. Τα λιμάνια, τα θαλάσσια ζώα, πλοία και βάρκες στη θάλασσα, παραλίες, λουόμενοι και θαλάσσια τοπία γίνονται πολύ συχνά θέμα για πίνακες, ταπετσαρίες αυτοκόλλητα και γενικά αποτελούν κεντρικό θέμα σε πολλές μορφές διακόσμησης.

πίνακες σε καμβάδες με θάλασσα

Η εικόνα της θάλασσας γαληνεύει, χαλαρώνει αλλά και φέρνει στο μυαλό πολλές και όμορφες αναμνήσεις από διακοπές και ταξίδια.

πίνακες σε καμβά με θαλάσσια παραλία

Επίσης η θάλασσα και οι πίνακες που την απεικονίζουν είναι ένα θέμα που ταιριάζει ιδιαίτερα να διακοσμεί το σαλόνι του σπιτιού μας καθώς και την κουζίνα μας.

πίνακες σε καμβά με καράβι στη θάλασσα

Οι αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου συνδυάζονται εύκολα με τα χρώματα του δωματίου του υπόλοιπου σπιτιού και ειδικότερα είναι εύκολο να ταιριάξουν με αποχρώσεις τοίχου που είναι μπεζ, άσπρες, μπλε, πράσινες, κίτρινες, και γκρι. Βάζοντας στο σαλόνι σας πίνακες σε καμβά με θέμα τη θάλασσα κάνετε το χώρο σας πιο ιδιαίτερο και πιο ξεχωριστό.

θάλασσα σε πίνακες σε καμβά

Ο καμβάς είναι ένα ιδιαίτερο ύφασμα που είναι πιο εκλεπτυσμένο, το οποίο έχει καλύτερη υφή αλλά και ποιότητα απ’ ότι οι καθιερωμένοι πίνακες.

πίνακας σε καμβά με τη θάλασσα

Οι πίνακες σε καμβά με θέμα τη θάλασσα συνδυάζουν έτσι την πρωτοτυπία αλλά και την οικονομία καθώς μπορείτε να τους αποκτήσετε σε πολύ προσιτές τιμές.