ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά με λουλούδια

Ψάχνετε να βρείτε ένα ωραίο θέμα για να διακοσμήσετε το γραφείο σας? Θέλετε να γεμίσετε τον τοίχο στο του υπνοδωματίου σας που σας φαίνεται υπερβολικά άδειος? Θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σε κάποιον που θα εκπλήξει και θα μείνει αξέχαστο?

πίνακες σε καμβά με μπουκέτο λουλούδια

Αν οι απαντήσεις είναι θετικές τότε αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε και να αγοράσετε άμεσα έναν πίνακα σε καμβά με θέμα τα λουλούδια. Οι πίνακες σε καμβά με θέμα τα λουλούδια έχουν το πλεονέκτημα ότι εκτός από το σπίτι μπορούν άνετα να τοποθετηθούν και σε έναν εργασιακό χώρο.

πίνακας σε καμβά με ροζ λουλούδια

Είναι ιδιαίτερα κομψοί και μπορείτε να βρείτε πίνακες με διαφόρων ειδών λουλούδια ώστε να επιλέξετε εσείς αυτόν που σας ταιριάζει. Μπορεί να προτιμάται κόκκινα τριαντάφυλλα ή κίτρινους ήλιους, ροζ κρινάκια ή λευκά νούφαρα. Όποιο λουλούδι και αν είναι το αγαπημένο σας είναι σίγουρο ότι είναι εύκολο να αποτυπωθεί σε έναν πίνακα με καμβά.

πίνακες σε καμβά με μοβ λουλούδια

Ένας πίνακας σε καμβά με θέμα τα λουλούδια αποπνέουν μία κομψότητα και ένα στυλ και μπορούν εύκολα να αφομιωθούν από το μέρος που τοποθετούνται, αλλά μπορούν και ταυτόχρονα να γίνουν το κέντρο του δωματίου, καθώς και το θέμα συζήτησης και εντυπωσιασμού. Οι πίνακες σε καμβά με θέμα τα λουλούδια προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε , όχι μόνο το συγκεκριμένο λουλούδι που προτιμάτε, αλλά και το χρώμα του, καθώς και το χρώμα που έχει το φόντο πίσω από αυτό.

πίνακες σε καμβά με πολύχρωμα λουλούδια

Οι πίνακες σε καμβά με λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν επίσης ένα πολύ όμορφο και πρωτότυπο δώρο για εκείνους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά!!